מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו ליהודיה20/08/2013
שלום שמי הודיה בת 26
ביום שלישי האחרון עשיתי בדיקת דם וגיליתי שאני בהריון לפי החישוב אני נמצאת בשבוע החמישי.
ביום חמישי הקרוב .יש לי אולטראסאונד ראשון כדי לראות אם יש שק
הריון ודופק העובר.
רציתי לדעת האם זה אולטראסאונד וגינאלי או בטני?
ואם זה וגינאלי האם אפשר לבקש שיעשו לי חיצוני?
והאם חייב לעשות בהמשך ההריון שקיפות עורפית,מי שפיר,סיסי שיליה או שאפשר לוותר עליהם?
עשיתי בדיקות גנטיות ויצא הכל תקין.
מצפה לתגובה מהירה הודיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי - תגובה
מיכל שלזינגר20/08/2013שלום הודיה
מזל טוב
בדיקות האולטרה סאונד בשבועות הראשונים להריון הן וגינאליות.
לגבי הבדיקות הנוספות ששאלת
אין חובה חוקית לעבור אף בדיקה.
זו החלטה שלך.
אני אישית. ממליצה על מעקב הריון מסודר ותקין כולל כל הבדיקות המקובלות.
הבדיקות משמעותיות ביותר על מנת לאתר מומים שונים.
את יכולה כמובן להפנות את השאלה גם לפורום אולטרהסאונד ובדיקות הריון.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו לי - תגובה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/08/2013היי הודיה, קודם כל מזל טוב :)
ניתן לבקש מרופא הנשים לעשות אולטרה סאונד בטני.
שקיפות עורפית היא בדיקת אולטרה סאונד בטני לגילוי פגמים בעובר. בדיקה לא מסוכנת.
רסיסי שליה או מי שפיר מומלץ לנשים מגיל 35 ומעלה או שיש תוצאות לא נורמליות באולטרה סאונד העורפי , או שיש מחלה גנטית במשפחה.
לכן התשובה תלויה במצב שבו את נמצאת.
הריון בריא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)