סכרת היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת היריון
    הילה
    21/05/2007

שלום,
    לאחותי היתה סכרת היריון, אנחנו מאוד דומות בהרבה דברים ואני פוחדת שגם לי זה יקרה. הייתי רוצה לעשות טיפול מונע, לדאוג לבריאות שלי לפני ותוך כדי היריון. איזה טיפול אתן מציעות?
    תודה רבה לכן וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת היריון

הוספת תגובה

• זה מעולה שאת במודעות לזה

ורד לב
    21/05/2007

אפשר לעבוד עם שיפור התזונה שלך ואולי עם תוספי מזון ספציפיים.
    פעילות גופנית חשובה פה והפחתת מתחים מיותרים.
    ממליצה מאד על טיפול נטורופתי ולא רק תזונתי, כזה שיעזור לך עם המודעות הגופנית והרגשית שלך. מנסיוני, אבחון אירידיולוגי (בקשתית העין) עוזר לתת תמונה רחבה וברורה יותר.
    אם זה מעניין אותך, את מוזמנת ליצור אתי קשר [email protected] ואו לברר על מטפל/ת מתאימים באזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכרת ותנועה

נוגה סיני
    21/05/2007

פעילות גופנית קבועה יכולה להיות לך כלי מצוין לאיזון רמות הסוכר ולשמירה על הבריאות. חשוב שזו תהיה תנועה רגועה נעימה ולשמור על התמדה וסדירות- פעמיים בשבוע לפחות. ממליצה גם על הליכה יומית בת כשעה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו