תסמונט טורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונט טורט
    אני
    30/03/2008

שלום אני מעונינת לדעת אם לבחורה שרוצה להיכנס להריון יש תסמונט טורט והיא לא רוצה שגם לתינוק שלה יהיה איך אפשר למנוע את זה ומה כדאי לעשות במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונט טורט

הוספת תגובה

• תסמונת טורט

ורד לב
    30/03/2008

עד כמה שאני מבינה יש מרכיב גנטי בטורט. כלומר, יש סיכוי שהורה יעביר לילדו את המחלה.
    לא יודעת לגבי הסבירות והסטטיסטיקות. זה בטח ניתן לברור, אם זה מעניין אותך.

אני כן יודעת שישנם אנשים שטיפול תזונתית ספציפי עם תוספי מזון מסויימים עשוי להקל מאד על התסמונת ברמות שונות.

מאחר ואינני מתמחה בנושא, אשמח לקשר אותך עם מישהו שמתמחה בכך, לא באופן מקצועי, אם כי כיום כבר בהחלט בעל ידע נרחב ומעודכן מאד בתחום.
    את יכולה ליצור איתו קשר דרך האתר שלו על "אומגה 3" (חומצת שומן חיונית שהיא קריטית בטיפול בתסמונת) http://www.omega3galil.com/ שמו גיא בן צבי והוא מאד ידוע בתחום הזה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ורד אשמח לשמוע עוד חוות דעת

אני
    31/03/2008

מרופאים שמכירים את התסמונת , ויודעים איך למנוע שזה לא יהיה תורשתי ,אשמח לקבל תשובות למייל שלי הנושא הזה מאד חשוב לי ,[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו