שיאצו ורפלקסולוגיה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיאצו ורפלקסולוגיה בהריון
    עדי
    13/11/2013

שלום לכולם,
    אני בהריון ראשון שבוע 21, הריון תאומים בסה"כ תקין.... עד עכשיו ללא בעיות מיוחדות.
    כל הבדיקות שביצעתי תקינות ( דם, אולטרסאונד, וסקירה מוקדמת). בשבועיים האחרונים סובלת מכאבי גב בעיקר בשכיבה ובישיבה ( בעיקר בלילה).
    הומלץ לי על ידי רופא מהכללית משלימה לעשות שיאצו או רפלקסולוגיה

האם יש מניעה או סיכון להריון בטיפולי רפלקסולוגיה ושיאצו בשלב זה של ההיריון או שזה בטוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיאצו ורפלקסולוגיה בהריון - תגובה

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    14/11/2013

היי עדי, שיאצו מותר לנשים בהריון החל מהשבוע ה12 ורפלקסולוגיה מותרת לנשים בהריון החל משבוע ה14.
    את בשבוע ה21 ואין מניעה לקבל טיפול אחד מהשניים .

הריון קל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיאצו ורפלקסולוגיה בהריון - תגובה - תגובה

מיכל שלזינגר
    14/11/2013

שלום עדי

מנסיוני, שילוב של דיקור ושיאצו אף יעיל יותר.
    והיעיל ביותר - שילוב של עבודת גוף נפש - רצוי מאוד לבחון האם יש גורמי לחץ ומתח בחייך שקשורים לכאב הגב הזה ולהתייחס אליהם.

לכן - אני תמיד משלבת מספר טכניקות טיפוליות - דיקור, אייפק, שיאצו, פרחי באך ועוד...
    שילוב טכניקות גופנפש מניב את התוצאות היעיליות ביותר.

המשך הריון בריא וקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיאצו ורפלקסולוגיה בהריון - תגובה

מיכל שלזינגר
    14/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו