מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר איזון הורמונאליאמה24/11/2013
אני סובלת מאי איזון הורמונלי לאחרונה שמתבטא ברמות גבוהות של FSH וLH (סביב 50). עקב מחלת רקע אינני יכולה לקבל טיפול קונבנציאונלי והרופא אמר שאני אמורה להתאזן עם הזמן. הייתי מעוניינת לדעת האם יש טיפולים אלטרנטיביים כגון צמחי מרפא או דיאטות למנהם שיכולות לסייע להגיע לאיזון הורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין, אני בת 37
אמה24/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין, אני בת 37 - תגובה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית25/11/2013היי אמה, תזונה יכולה להשפיע, הייתי ממליצה לך להימנע מסוכרים פשוטים ומאוכל לבן ומעובד שגורם לאנסולין לעלות שיכול להשפיע הורמונלית.
רצוי שהגוף יהיה במצב בסיסי (בערך 7 PH ) שזה המצב האופטימלי לתפקוד גוף תקין.
לכן רצוי להימנע מבשר בקר, עוף, וביצים ולאכול חלבונים מהצומח כמו מג'דרה, סייטן ודגים.
דגנים מלאים, קטניות, שמן זית כתית, טחינה וירקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר איזון הורמונאלי - תגובה
מיכל שלזינגר24/11/2013שלום אמה
מהי מחלת הרקע?
מהו הטיפול הקובנציונלי שקבלת?
האם המטרה היתה לנטרל פעילות הורמונלית נקבית (אסטרוגן) בשלב זה?
רק אם תוכלי לענות על שאלות אלו נוכל לענות לך.
בברכת רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר
אמה24/11/2013יש לי רקע של קרישיות יתר (כנראה APLA). חוסר איזון הורמונאלי הופיע בחודש האחרון לאחר שהFSH עלה ל86 וירד בהדרגה לאזור ה55. כרגע הועברתי לבירור המוטולוגי על מנת לבדוק איזה טיפול ניתן לתת לי. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר - תגובה
מיכל שלזינגר24/11/2013שלום לך אמה
ברור אם כן שאינך יכולה לקבל הורמונים.
ניתן לנסות ולטפל באמצעות שילוב של פורמולות הומוטוקסיקולוגיות ודיקור
אני מבינה שאת נמצאת עדיין בברור.
ממליצה לפנות במקביל לטיפול ברפואה משלימה על מנת לנסות ולאזן
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אמה25/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר איזון הורמונאלי - תגובה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית25/11/2013שלום אמה, חסר חומר על מחלת הרקע שלך כדי שאוכל לענות לך מדויק על השאלה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)