גרד בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד בהיריון
    אורלי
    23/05/2007

שלום רב,
    אני בשבוע 27 להיריוני וסובלת מספר שבועות מגרד בקרקפת, בעורף ובגפיים. כמו כן הופיעו לי לאחרונה פצעונים או פריחה אדומה על הפנים, בקצה הקרקפת (לכיוון העורף) ועל הידיים. מעולם לא סבלתי מפריחה בפנים וכן לא בפצעים כאלו. נא הודיעוני מה באפשרותי לעשות.
    תודה מראש
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד בהיריון

הוספת תגובה

• הי אורלי. כתבתי הודעה שלמה

אנאמה מילר
    24/05/2007

ומשום מה, המערכת זרקה אותי ולא שמרה אותה. אני אנסה לחזור על עיקרי דבריי ואם יהיו לך עוד שאלות אני כאן.
    בהיריון גרד שכזה יכול להיות או ממצב הורמונלי שונה מהרגיל או מרגישויות ואלרגיות שמתפתחות על רקע ההיריון. בכל מקרה אני ממליצה על כמה שינויים חשובים:
    לעבור לחומרי ניקוי וקוסמטיקה טבעיים עד כמה שאפשר (חשוב לבדוק רכיבים ולא להסתפק באטיקט המוכר לנו את המוצר כטבעי).
    לשנות סבונים, שמפואים, אבקות כביסה.
    שמני בסיס טובים ואיכותיים כגון: ויטמין E, נר הלילה, זיפן, חמאת שיאה, קלנדולה, המפ ועוד יעזרו להרגיע את האזור.
    ללבוש בגדי כותנה ולא בגדים סינטטיים המגבירים את הריאקציה על העור עם הזיעה והחום וכ'ו...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בגרד-תרסיס "אלו-פירסט"

ערן תומר
    25/05/2007

אורלי שלום!
    אני ממליץ לך לטפל בגרד ובפצעים באמצעות התרסיס "אלו-פירסט"
    התרסיס על בסיס אלו-ורה,פרופוליס ויטמין E ותמציות של 11 צמחי מרפא חשובים.
    התרסיס מרגיע הגרד ומרפא הפצעים.בהיותו תרסיס נוח מאוד ליישום על שטח פנים נרחב.
    בהצלחה!
    ערן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפורום אינו לצרכי פרסום מוצרים.

אנאמה מילר
    25/05/2007

בעבר היינו סבלניות לניסיון העדין שלך לדחוף ולקדם מוצרים שיש לך בהם אינטרס אישי.
    בשמי ובשם מנהלות הפורום האחרות, אתה מתבקש שלא להוסיף ולתת "יעוץ" עם אינטרסים לגבי מוצרים ספציפיים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד בהריון-לבדוק תפקודי כבד

שוש
    28/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוש, למה את כותבת את זה?

ורד לב
    28/05/2007

מעניין אותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו