מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בהיריוןאורלי23/05/2007
שלום רב,
אני בשבוע 27 להיריוני וסובלת מספר שבועות מגרד בקרקפת, בעורף ובגפיים. כמו כן הופיעו לי לאחרונה פצעונים או פריחה אדומה על הפנים, בקצה הקרקפת (לכיוון העורף) ועל הידיים. מעולם לא סבלתי מפריחה בפנים וכן לא בפצעים כאלו. נא הודיעוני מה באפשרותי לעשות.
תודה מראש
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורלי. כתבתי הודעה שלמה
אנאמה מילר24/05/2007ומשום מה, המערכת זרקה אותי ולא שמרה אותה. אני אנסה לחזור על עיקרי דבריי ואם יהיו לך עוד שאלות אני כאן.
בהיריון גרד שכזה יכול להיות או ממצב הורמונלי שונה מהרגיל או מרגישויות ואלרגיות שמתפתחות על רקע ההיריון. בכל מקרה אני ממליצה על כמה שינויים חשובים:
לעבור לחומרי ניקוי וקוסמטיקה טבעיים עד כמה שאפשר (חשוב לבדוק רכיבים ולא להסתפק באטיקט המוכר לנו את המוצר כטבעי).
לשנות סבונים, שמפואים, אבקות כביסה.
שמני בסיס טובים ואיכותיים כגון: ויטמין E, נר הלילה, זיפן, חמאת שיאה, קלנדולה, המפ ועוד יעזרו להרגיע את האזור.
ללבוש בגדי כותנה ולא בגדים סינטטיים המגבירים את הריאקציה על העור עם הזיעה והחום וכ'ו...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בגרד-תרסיס "אלו-פירסט"
ערן תומר25/05/2007אורלי שלום!
אני ממליץ לך לטפל בגרד ובפצעים באמצעות התרסיס "אלו-פירסט"
התרסיס על בסיס אלו-ורה,פרופוליס ויטמין E ותמציות של 11 צמחי מרפא חשובים.
התרסיס מרגיע הגרד ומרפא הפצעים.בהיותו תרסיס נוח מאוד ליישום על שטח פנים נרחב.
בהצלחה!
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום אינו לצרכי פרסום מוצרים.
אנאמה מילר25/05/2007בעבר היינו סבלניות לניסיון העדין שלך לדחוף ולקדם מוצרים שיש לך בהם אינטרס אישי.
בשמי ובשם מנהלות הפורום האחרות, אתה מתבקש שלא להוסיף ולתת "יעוץ" עם אינטרסים לגבי מוצרים ספציפיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בהריון-לבדוק תפקודי כבד
שוש28/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש, למה את כותבת את זה?
ורד לב28/05/2007מעניין אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)