מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת ויטמינים בהריוןמורן05/03/2014
שלום למיכל ורומי!
אני בשבוע 8 והתזונה שלי בגדול כוללת את כל רכיבי המזון החיוניים
הרופא המליץ לי לקחת פרנטאל+אומגה 3 בטענה שהוא ממליץ לכל הריונית
אני לא רוצה להוסיף ויטמינים לגוף שלי אם אין צורך בכך
אני לוקחת רק חומצה פולית מזה חצי שנה
קבעתי תור לדיאטנית
אך לפני שאני מגיעה אלייה הייי רוצה לבצע בדיקות דם מקיפות שיעזרו לה להחליט מה עליי ליטול אם בכלל
האם תוכלי לכתוב לי רשימה כזו ואבקש מרופא נשים/משפחה שיתן לי הפנייה?
בנוסף, אשמח להכוונה למטפל בתזונה בהריון באזור הקריות.
תודה מראש!
בברכה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת ויטמינים בהריון - תגובה
מיכל שלזינגר05/03/2014שלום מורן
אומגה 3 ו PRENATAL
מאוד מומלץ ליטול.
אין אפשרות לבדוק רמות אומגה 3 בדם...
הבדיקות החשובות להריון בשלב כזה כאשר אין כל בעיה הן הבדיקות הבסיסיות:
HGB - המוגלובין
פריטין - מחסני הברזל
B12
חשוב לדעת לגבי תפקוד בלוטת התריס:
TSH TH4
ויטמין D
GLUCOSE - בכל מקרה בהמשך ההריון תבדק גם העמסת סוכר.
ׁׁ חומצה פולית שאת צורכת בכל מקרה ולכן אין צורך לבדוק.
אלו הבדיקות הבסיסיות
אם יש צורך בנוספות הרופא ימליץ לך .
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים בהריון
מורן05/03/2014תודה רבה מיכל על היענותך המהירה!
האם עודף של ויטמינים ומינרלים בגוף לא עלול להזיק בצורה כלשהי/או מיותר?
מתלבטת אם לפנות לדיאטנית או להקשיב גם להצעתך וליטול את הפרנטל+אומגה 3
בברכה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים בהריון - תגובה
מיכל שלזינגר05/03/2014שלום מורן
אני חוזרת על מה שאמרתי פרה נטאל ואומגה 3 (עדיף כזה שמותאם להריון) מומלצים בכל מקרה.
כל המלצה אחרת - ברזל לדוגמא, רק בהתאם לבדיקות.
לגבי תזונה בהחלט מומלץ לפנות למטפל שיוכל להנחות אותך לתזונה נכונה ומתאימה לדרישות המשתנות של הגוף. תזונה שתועיל לך ולעוברך.
המשך הריון בריא קול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספים בהריון
טל שפר-להב08/03/2014מורן, אומגה 3 חשובה לכולם ובפרט להריוניות. אחד מ"רכיבי" האומגה הינו ה DHA החשוב להתפתחות המוחית של העובר.
ישנו תכשיר הנקרא אומגה 9 חודשים, המותאם במיוחד להריוניות (של חברת אלטמן) ומכיל גם חומצה פולית ( כך שאולי אין צורך לקחת עוד חומצה פולית בנוסף, יש להתייעץ עם הרופא המטפל).
שיהיה הריון בריא וקל :-)
טל שפר-להב, נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם מכירה תוסף מתאים
אורית09/03/2014הוא נקרא "אומגה D3 תשעה חודשים" ואחותי לוקחת אותו עכשיו. הוא של חברת סופרהב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)