קנדידה וחומץ תפוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה וחומץ תפוחים
    נירה
    05/08/2014

שלום,
    אני בהריון ויש לי קנדידה בנרתיק, ניסיתי במשך יומיים לשים בנרתיק כפית חומץ תפוחים מדוללת בכוס מים מינרליים, עושה רושם שיש החמרה בסימנים של הפטרייה, יותר גרד ויותר הפרשה.
    האם זו החמרה מהטיפול הזה או שמא זו יכולה להיות החמרה שבה הפטריה מנסה להאבק להשאר כי מפריעים לה ?
    כיצד ניתן לדעת ?
    האם יש עוד "תרופות סבתא" שתוכלו להמליץ עליהן ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה וחומץ תפוחים

הוספת תגובה

• קנדידה וחומץ תפוחים - תגובה

מיכל שלזינגר
    05/08/2014

שלום נירה

אני ממליצה על שימוש בפרוביוטיקה - פעם - פעמיים ביום נטילה דרך הפה ובמקביל להשתמש פעמיים בקפסולות פרוביוטיות שניתן פשוט לפתוח ולשים את האבקה על האצבע ולהחדיר לנרתיק.
    מותר ומומלץ בהריון.
    כמובן שחשוב מאוד להקפיד על תזונה-
    להמנע מפחמימות פשוטות וסוכרים, מוצרי חלב.
    מבחינת לחם - רק לחם שיפון.
    אפילו לשים לב לכמות הפירות הנצרכת - במקרה של קנדידה משמעותית אני ממליצה לאכול רק תפוח אחד ביום.

מכיון שאת בהריון יש הגבלות רבות על סוגי תוספים שונים ויעילים שניתן לצרוך לטיפול בקנדידה.
    פרוביוטיקה - מותר.

רפואה שלמה
    המשך הריון בריא וקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נירה
    05/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו