רפואה משלימה לטיפולי פריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפואה משלימה לטיפולי פריון
    גלי
    21/08/2014

שלום רב,

אני עוברת טיפולי IVF (גונל F, מונפור, צפרוטייד) עם רקע של אנדומטריוזיס בדרגה 4 שמקשה מאוד על חיי היום יום . בכל פעם שטיפול נכשל ומגיעה ההוסת אני סובלת מכאבים בכל חלקי הגוף, מחולשה שנמשכת בין יומיים לשבוע עד כדי כך שאינני מצליחה לצאת לעבודה וכן מריבוי יציאות וחוסר תאבון.

חשבתי לשלב דיקור סיני גם לצורך הפחתת הכאבים לפני/בזמן הוסת וגם כחיזוק ועזרה אחרי החזרת העוברים.
    המדקר הציע גם שילוב של צמחי מרפא שונים שתפקידם לשבור תקיעות דם ולחזק את מערכת העיכול ותמיכה בהתפתחות הביצית.

אשמח לדעת אם אתם רואים בעיה כלשהי בשימוש בצמחי מרפא לפני ו/או בזמן הזריקות ההורמונילות

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפואה משלימה לטיפולי פריון - תגובה

מיכל שלזינגר
    21/08/2014

.שלום טוטו

כמטפלת ברפואה סינית בעלת התמחות בגינקולוגיה ופוריות אני כמובן תמיד משלבת לצד הדיקור גם צמחים סיניים (במקרה שלי אני משלבת גם התייחסות רבה לפן הרגשי - נפשי) .
    מטפל שזהו תחום התמחותו יודע אלו צמחים להתאים ובאיזה שלב.
    אם פנית למטפל שזוהי התמחותו את יכולה להיות בטוחה שהוא מתאים לך את הצמחים המדויקים שיכולים רק להועיל ומאוד לשפר את סיכויי ההצלחה של הטיפול

בשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו