מחזור כואב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור כואב
    א.א.
    03/09/2014

אני בת 29 סובלת ממחזור מאוד קשה הרבה שנים, כאבים חזקים, הקאות ושלשולים. זה מאוד מפריע לי לאורח חיים. אני ובן זוגי מנסים כבר 3 שנים להיכנס להריון ללא הצלחה, אין סיבה הכל תקין. לאחרונה המליצו לי על תוסף תזונה בשם שיח אברהם. כעוזר בסימפטומים של הווסת וכמגביר פוריות. האם זה באמת עוזר? והאם מומלץ לשלב במקביל דיקור סיני או טיפול אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור כואב

הוספת תגובה

• מחזור כואב - תגובה

מיכל שלזינגר
    05/09/2014

שלום לך

כפי שעולה מן הסימפטומים שציינת
    על פי המשקפיים של הרפואה הסינית מדובר בתקיעות (סטגנציה ) של אנרגיית הכבד.
    אבל בד"כ סטגנציה כזו אינה באה לבדה אלא בצירוף עם עוד סינדרומים: חסר דם / חולשת צ'י ועוד.
    שיח אברהם יכול לסייע לאזן הורמונלית אבל בד"כ לא לבדו.
    אם אתייחס לרפואה הסינית (אני משלבת מספר שיטות גוף - נפש):
    סטגנציה של צ'י קשורה למתחים , כעסים והדחקות במובן הפיזי והרגשי (התייחסות משמעותית גם לתזונה ורעלנים שונים - אלכוהול, סיגריות ועוד).
    כאשר הגוף אינו נמצא באיזון ויש בו חוסרים שונים וכפי שהבנת גם משמעות רבה להיבט הרגשי-
    כל צמח שהוא אינו יכול לעשות את העבודה לבדו.
    כאשר הגוף מאוד בחוסר איזון גם הספיגה של מערכת העיכול מאוד חלשה, כך שגם החומרים הנפלאים ביותר שתכניסי לגופך לא יוכלו לעשות את העבודה.

מאוד כדאי לפנות לטיפול.
    אני מקפידה לשלב תמיד טיפול בדיקור והתייחסות רגשית - רוחנית בשיטות שונות שאני משלבת בטיפול:

ביואורגונומי, אייפק, תטא הילינג ופרחי באך.
    מנסיוני שום טיפול אינו שלם ללא התיחסות פיזית- רגשית ורוחנית

אשמח לסייע לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו