פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה
    קיסרית
    23/04/2008

היי ורד
    באחת מהכתבות שלך רשמת

"בצמחי מרפא ניתן להשתמש במספר דרכים:

• אמבטיות ישיבה עם צמחים מכווצים.
    • ניתן להשתמש בצמחים כרטיות קרות לחות.
    • משחה המבוססת על תמציות צמחים יכולה לעזור, מורחים אותה לאחר כל יציאה ואחרי האמבטיה.
    • לטחורים פנימיים ניתן להשתמש בנרות צמחיים.

בארומתרפיה ניתן להשתמש באופן חיצוני עם שמנים מכווצים.
    רצויה מאד אמבטיית ישיבה עם שמנים מתאימים."

נכון לעכשיו הכנתי תמיסה משמן נבט חיטה+שמן זית+לבנדר+כורכום+ג'ל אלוורה ואני מורחת זאת על הפיסורה ועל הטחורים. המקום מעט הבריא. אך הצואה עדיין לא רכה ולכן שוב פעם כואב לי.

האם צמח קלנדולה מכווץ? האם לקנות את העלים שלו לשים בתוך מים חמים?
    האם משחת הממליס טובה למריחה?
    האם ניתן לשים לבנדר בתוך מים חמימים ולשבת בגיגית?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה

הוספת תגובה

• תשובות

ורד לב
    29/04/2008

משחת ההממליס היא מעולה למצבים כאלה.
    אני מאמינה שגם אמבטיית ישיבה עם לבנדר תהיה טובה.
    הקלנדולה הוא אנטי דלקתי חזק ואפשר בהחלט להוסיפו לתערובת הישיבה באמבט.

בנושא ריכוך הצואה כדאי לפעול יותר- להגביר שתייה, סיבים תזונתיים במזון, הרבה יותר ירקות ופירות, פירות יבשים, לנוע ככל הניתן (אפשר גם טיפולים כמו דיקור, שיאצו, רפלקסולוגיה וכו').

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך......

קיסרית
    01/05/2008

תודה
    אגב....מדוע לפני הלידה הייתי נכנסת אפילו פעמיים ביום לשירותים ואילו עכשיו אחרי הלידה פעם ביומיים וזאת גם לאחר הכנסת גליצרין? מה השתבש בדיוק? האם זה בגלל האפידורל והחומרים המטשטשים הרבים שקיבלתי בעקבות הניתוח הקיסרי? האם זה קשור להורמונים? מתי זה יעבור? אני מאוד מודאגת.
    אגב האם יש להשתמש במכנס בטן על מנת לעזור לבטן לרדת לגמרי. הבטן שלי אמנם ירדה הרבה ועכשיו אני במשקל 52, אך האם עליי לספק לה עזרה נוספת? - כי חברה פילפינית שלנו אומרת שהם נוהגים לקשור את אזור הבטן ולכן רוב הפיליפינות רזות.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפיליפיניות יש מבנה גנטי שונה

ורד לב
    02/05/2008

זו כנראה הסיבה בשלה הן רזות כולן.
    אנחנו מאד שונים ומגוונים מבחינה גנטית.
    אם חגורת בטן הייתה עושה את זה, כולן היו לובשות אותה ואף אחד לא היה מקפיד על אורח חיים בריא, על תזונה נכונה, על פעילות.
    הגוף שלנו דורש תחזוקה, כמו כל מכונה.
    את האוטו את לוקחת למוסך לטיפול 10,000, נכון? למה לגוף לא תתייחסי באותו הכבוד הבסיסי?

תחשבי על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ....

קיסרית
    02/05/2008

היי ורד
    גם אני אמרתי לחברה הפילפינית שהן גם כך רזות אך היא אמרה שבכל זאת הן נוהגות לקשור עם חגורה מבד את האזור מסביב האגן.
    בכל מקרה חזרתי לשקול 50 ק"ג. לפני ההיריון הייתי 47 בסוף ההיריון הייתי 64
    אך עדיין אני מרגישה את הרחם....
    אגב.....הפיסורה לאט לאט עוברת. עשיתי את הדברים הבאים:-
    1. ישיבה במים חמימים שמכילים שמן עץ התה, שמן לבנדר, עלי קלנדולה (ציפורני חתול). – הישיבה היתה שלוש פעמים ביום.
    2. לאחר כל יציאה ניגבתי עם מגבוני "פרוקטו-מגבונים" שמכילים את צמח הממליס שמכווץ וכן מכילים אלוורה וקמומיל להרגעה.
    3. כל לילה כמעט השריתי שני שזיפים במים חמים ובבוקר שתיתי אותם.
    4. כמעט כל בוקר על בטן ריקה שתיתי גם כף שמן זית
    5. שתיתי כף פרגלקס בבוקר וכף אחת בערב.
    6. לפעמים השתמשתי בגליצרין לריכוך הצואה ובשמן פראפין
    7. הכנתי פורמולה שאני קוראת לה פורמלת "קיסרית" (כי כזכור עברתי ניתוח קיסרי) – הפורמולה מורכבת מ: ג'ל אלוורה + כפית כורכום+מעט שמן זית +מעט שמן נבט חיטה+שלוש טיפות לבנדר+שמן כבד דגים+שתי טיפות שמן אובליפיכה+משחת הממליס+ כמה עלי קלנדולה שהשריתי אותם קודם לכן במים) את כל זה שמים על צמר גפן ושמים למשך כל הלילה.
    בבוקר לאחר רחצה לקחתי נר אובליפיכה וכתשתי אותו ואז שפכתי עליו שמן נבט חיטה ושמתי עליו מעט עלי קלנדולה ואת זה שמתי על הפיסורה והטחורים.
    ובלילה שוב שמתי את הפורמולה הכתובה מעלה.
    הערה:תמיד דאגתי ללכת עם תחבושת שתגן על התחתון.

תוך שבועיים-שלושה זה עובר בתנאי שעושים את כל הדברים הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה שמצאת מה שיעזור לך

ורד לב
    03/05/2008

כל הכבוד על ההשקעה בעצמך!
    זה ממש לא מובן מאליו, עם תינוק קטנטן ואחרי ניתוח קיסרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה

ליאת
    08/12/2008

שלום ורד, אשמח אם תוכלי לעזור לי לקבל את האימל של "קיסרית " לפרטים יותר מדוייקים מהטיפול שה עשתה לפיסורה, כיוון שאנני רוצה לעשות ניתוח ,אני סובלת במשך שנה וחצי ורוצה לעשות את הטיפול בדיוק המירבי, תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה + דיקור + הומוטוקסיקולוגיה

מיכל שלזינגר
    08/12/2008

שלום לקיסריות

פיסורה מגיבה מצוין ומהר יחסית לטיפול משולב של פורמולות הומוטוקסיקולוגיות + דיקור.
    כמובן שבזמן שהפצע קיים חשוב להקפיד דווקא על מזון רך יחסית שאינו גורם בזמן היציאה לשפשוף ופציעה של האיזור.
    יצא לי לטפל בהצלחה רבה באנשים שהיו על סף ניתוח ובזכות השיפור במצב לא היה צורך לנתח.

מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו