היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    חן
    29/04/2015

אפשר לקחת תוסף תזונה ויטמינים..וחומצה פולית 4 מג יחד בתחילת ההריון????
    והאם זה מאוחר לקחת בשבוע ה2??ועוד שאלה דחופה האם צריך לעשות בדיקות לפני החומצה פולית כי הרופאה לא נתנה לי אף בדיקה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי - תגובה

מיכל שלזינגר
    29/04/2015

שלום חן

עודף חומצה פולית עלול לגרום לתהליכים סרטניים בגוף. הקצובה היומית המומלצת היא של 0.4 מ"ג ליום לאדם בוגר. זהו גם המינון המומלץ לאישה שמתכננת הריון ושנמצאת בשלושת החודשים הראשונים להריון.
    בדקי מהי הכמות שיש במולטי ויטמין שאת נוטלת מסוג פרהנטאל ושימי לב שאינך נוטלת כמות עודפת.

המשך הריון בריא וקל !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה אשמח אם תעני וסליחה ששיגעתי

חן
    29/04/2015

בשביל לדעת לגבי החומצת פולית בגוף צריך לעשות בדיקת דם רגילה שיגרתית?או משהו אחר?

וכן היא נתנה לי הרופאת נשים את הפרנטאל ורשום בו על החומצה פולית ככה..folic acid 1mg 125%..זה בסדר אם אני אקח את זה וחומצה פולית 4 מג!?
    ואני מזה מצטערת ששיגעתי אותך פשוט היא הרופאה היחידה והיא מזלזלת אני בתהליכים לעבור קןפה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הינה צילמתי לך אפילו..

חן
    29/04/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו