מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייחן29/04/2015
אפשר לקחת תוסף תזונה ויטמינים..וחומצה פולית 4 מג יחד בתחילת ההריון????
והאם זה מאוחר לקחת בשבוע ה2??ועוד שאלה דחופה האם צריך לעשות בדיקות לפני החומצה פולית כי הרופאה לא נתנה לי אף בדיקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
מיכל שלזינגר29/04/2015שלום חן
עודף חומצה פולית עלול לגרום לתהליכים סרטניים בגוף. הקצובה היומית המומלצת היא של 0.4 מ"ג ליום לאדם בוגר. זהו גם המינון המומלץ לאישה שמתכננת הריון ושנמצאת בשלושת החודשים הראשונים להריון.
בדקי מהי הכמות שיש במולטי ויטמין שאת נוטלת מסוג פרהנטאל ושימי לב שאינך נוטלת כמות עודפת.
המשך הריון בריא וקל !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה אשמח אם תעני וסליחה ששיגעתי
חן29/04/2015בשביל לדעת לגבי החומצת פולית בגוף צריך לעשות בדיקת דם רגילה שיגרתית?או משהו אחר?
וכן היא נתנה לי הרופאת נשים את הפרנטאל ורשום בו על החומצה פולית ככה..folic acid 1mg 125%..זה בסדר אם אני אקח את זה וחומצה פולית 4 מג!?
ואני מזה מצטערת ששיגעתי אותך פשוט היא הרופאה היחידה והיא מזלזלת אני בתהליכים לעבור קןפה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה צילמתי לך אפילו..
חן29/04/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)