מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמינים החל משבוע 12דנה22/05/2015
שלום..
בת 27 ..כרגע אני בשבוע 9 נוטלת חומצה פולית כ 4 חודשים לפני ההריון וגם עכשיו. והרופאה כבר נתנה מרשם לעוד 3 שבועות שכולל מולטי ויטמין + ויטמין די. הבדיקות האחרונות בסדר גמור ככה אמרה ולא ציינה שיש חוסר כלשהו. קראתי הרבה באינטרנט לגבי המולטי ויטמין וגם שאלתי.. הרבה נשים כלל לא צרכו אותו בהריון וגם הבנתי שהוא לא כל כך מומלץ.. לגבי הויטמין די הבנתי שיותר
אז מה כן מומלץ הכרחי וחשוב?
אומגה 3/ ברזל/ ויטמין די/ מגנזיום/ סידן?
אני אנטי כדורים. אשמח לדעת מה באמת חשוב והכרחי בשבילי ובשביל העובר.
חשוב לציין שמאז ההריון אין חשק כלל לבשר. בעיקר גבינות
תודה מראש,
יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים החל משבוע 12 - תגובה
מיכל שלזינגר24/05/2015שלום יערה
מזל טוב !
שלום..
אז מה כן מומלץ הכרחי וחשוב?
אומגה 3/ ברזל/ ויטמין די/ מגנזיום/ סידן?
מולטי ויטמין בד"כ ניתן לכל הנשים ההרות - אינו מחליף תוספים ספציפיים דוגמת - ברזל, אומגה 3 וכו'.
ברזל - רק על פי בדיקות דם - רמת המוגלובין, פריטין.
מגנזיום - אם יש התכווצויות שרירים.
ויטמין D - על פי בדיקות דם.
חשוב לציין שמאז ההריון אין חשק כלל לבשר. בעיקר גבינות
אני מתאימה את תזונת האשה ההרה על פי סוג הדם שלה. לנשים מסוג דם O למשל - ממש מומלץ להמנע מחלב פרה ומוצריו.
גבינות יכולות להיות מאוד בעייתיות
כדאי להתאים תפריט מדויק על פי אבחנת מטפל.
גבינות (בעיקר אלו המיוצרות מחלב פרה הן מאוד בעייתיות - תוספת נאה של הורמונים + אנטיביוטיקה לגופך... ולגוף העובר.
אם כבר גבינות - אז עדיף עיזים / כבשים - ואורגני.
אשמח לסייע לך בבניית תפריט מתאים להריון שיועיל לך ולעובר
המשך הריון בריא קול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דנה25/05/2015אני רגישה לקור יותר מאנשים אחרים. ומאז שאני בהריון אני עוד יותר רגישה לקור. מה ניתן לעשות..זה קצת מתסכל. לא חסר ברזל.. ההמוגלובין בסדר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
מיכל שלזינגר25/05/2015שלום יערה
קשה לי לדעת מהי הסיבה ללא פגישה עימך ובדיקות מלאות.
האם גם בלוטת התריס תקינה?
תלוי כמובן במשקל גוף
קונסטיטוציה
סוג תזונה.... ציינת שאת אוהבת גבינות. גבינות ומוצרי חלב הם מוצרים יינים = מקררים
אבל כמובן שחשוב לפגוש אותך על מנת לאבחן במדויק ולטפל
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)