אטופיק דרמטיטיס בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס בתחילת הריון
    ענת21
    31/05/2015

שלום, אני בשבוע 6 וכבר 3 שבועות חווה התקף קשה של אטופיק דרמטיטיס בפנים, צוואר, ידיים (אסתמה של העור), שממנה סובלת כל החיים, למרות שהייתי נקייה כבר 5 שנים לאחר טיפול אלטרנטיבי מוצלח מאד של דיקור וצמחים. אני מאד לא רוצה לקחת סטרואידים, בטח שלא בשליש ראשון.
    האם התופעה מוכרת לכן, עצם ההתפרצות בתחילת ההריון? האם ההחלטה לא לקחת את הסטרואידים נכונה? האם עצם ההתפרצות עשויה לפגוע בעובר או במהלך התקין של ההריון?
    אמנם דיקור הוא זה ש"הציל" אותי לאורך השנים, אך גם אותו אני מאד חוששת לעשות במהלך שליש ראשון, כולל כל מה שנוגע לצמחים סיניים.
    מה הייתן ממליצות? האם פשוט דכאי לסבול בשקט, עד שיעבור, בשאיפה שלא יימשך כל ההריון?
    אשמח לשמוע מכן בנושא :)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס בתחילת הריון - תגובה

מיכל שלזינגר
    31/05/2015

שלום ענת יקרה

לגבי סטרואידים - תחליטי האם ליטול / או לא.
    בכל אופן ממליצה לך לפנות לטיפול - צמחים הייתי מאוד נזהרת כעת.
    אבל -
    דיקור אפשרי בהחלט (כמובן אצל מטפל שהתמחה בטיפול בהריון...) אני מטפלת בכל שלב
    של ההריון וכמובן משלבת רק שילובי דיקור שמותרים בזמן ההריון.
    במקביל משלבת אייפק וביואורגונומי - שכמובן גם הם כלים מאוד בטוחים בהריון ובכלל
    ומאוד יעילים ויש לי נסיון מצוין בטיפול באטופיק דרמטיטיס גם בזמן הריון.

אשמח לסייע לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו