מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נורא מודאגת..חסוייה25/08/2015
שלום רציתי לדעת.איזה בדיקות עושים בשביל לדעת חלילה אם יש רעלת הריון וממה זה יכול חלילה להיגרם רעלת?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משו קטן..
חסוייה25/08/2015אני בחודש 4 והתחלתי לקחת כדורי ברזל..רציתי לדעת איזה עוד כדור טוב ומזין?!
שמעתי משו על אומגה 3 ופרוביוטיקה מה זה !?
ובמידה באמת טוב לקחת אותם הם לא מזיקים?!ומה זה עושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לציין שאני בחודש4 וגם התחיל
חסוייה25/08/2015כאבי רגליים קצת זה בסדר או שזה לא טוב?!
כאילו הם קצת כבדות כאלה..למעלה בעיקר לא בכף רגל בין הברך לכף רגל כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לציין שאני בחודש4 וגם התחיל - תגובה
מיכל שלזינגר25/08/2015שלום לך
קודם כל חשוב לי להדגיש כי הריון הוא מצב טבעי ...(:
זה טוב להיות עירנית למצבים מסויימים אבל היי עירנית לפרשנויות שלך למצבים השונים.
בהריון ישנם שינויים הורמונליים, הגוף עובר שינויים בעקבותיהם וחלק מן התחושות יהיו מעט שונות.
מדוע את חוששת מרעלת הריון ? מכיוון ששאלת אני אענה -
בקבוצת סיכון לרעלת הריון נמצאות הנשים הבאות:
• הריון ראשון אצל נשים עם יתר לחץ דם כרוני
• הריון ראשון אצל בנשים עם מחלה הפוגעת בכלי דם, כמו סוכרת טרום הריונית, זאבת ומחלות כליה.
• נשים הנושאות ברחם יותר מעובר אחד.
---
לשאלתך לגבי ברזל -
אין בעיה ליטול ברזל - כמובן רק אם קיים מצב של חסר.
אני אוהבת להמליץ על ברזל בפורמט נוזלי - הספיגה הרבה יותר טובה.
ואין בעיה לצרוך גם שמן דגים בזמן הריון - אפילו מומלץ מחקרית.
אני תמיד מתאימה למטופלות שאני מלווה בהריון - תזונה מדוייקת ומותאמת אישית כך שאי הנוחות שהן חוות הרבה יותר קלה.
גם הספיגה של הויטמינים והמינרלים שהן מקבלות דרך התזונה משתפרת כך.
ליווי הריון מאוד מומלץ - כך תוכלי לחוש נינוחה ושלווה יותר ולקבל הדרכה וטיפול מדוייקים לכל שלב.
אשמח להפגש עימך במרפאה שלי וללוות אותך בהמשך ההריון.
הטיפול הוא טיפול מאוד מדוייק לכל אחת ולכל שלב בהריון.
התאמת תזונה + תוספים מתאימים , דיקור, שיאצו ודגש על גופנפש.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)