מייואשתת ומתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייואשתת ומתוסכלת
    היי
    09/12/2015

רציתי לדעת מה זה יכול להיות..
    יש לי כאבים נוראים אני לא יודעת אם זה ברחם או באיזור אבל אני יגיד איפה זה נימצא..זה נימצא מעל האיז\ור המין לבין הבטן למעלה כאילו באיזור של הבטן התחתונה וגם כואב באיזור המין בתחילתת השפתיים כזה וזה כאבים בלתי נסבלים קשה לי לקום מהכיסא קשה לי לסגור רגליים קשה לי לקום מהמיטה קשה לי ללכת גם לנהוג קצת אני מתקשה ולקום לפיפי בלילה ובכללי לקום מהמיטה זה כאבים ממש נוראים ובילתי ניסבלים ותמיד יש את הכאבים אני לא יודעת מה לעשות עוד שזה התחיל ובקטנה לא ככה שזה התגבר הייתי אצל הרופאה בתחילת הכאבים והרופאה בדקה אותי ראתה שהכל בבסדר ואמרה לי להשיים חגורת הריון..אבל עכשיו הכאבים הם יותר חזקים ומלווים אותי לאורך כל היום אין שנייה שזה לא עוזב אותי ופירטתי במה גם אני מתקשה ואני לא יודעת מה לעשות ומה זה יכול להיות??בבקשה תעזרו לי אני גם בשבוע תכף 32

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייואשתת ומתוסכלת

הוספת תגובה

• סימפיזיוליזיס פוביס

מיכל שלזינגר
    09/12/2015

שלום לך שני

כמטפלת ברפואה סינית שמלווה נשים הרות אני נתקלת בקליניקה כמעט באופן יומיומי בתופעה זו.
    בהחלט אפשר לטפל ולהועיל.
    אני משלבת דיקור + שיאצו + עבודה רגשית + הומיאופתיה.
    מאוד יעיל.

ממליצה לקרוא את המאמר שלי בנושא.

אשמח לסייע לך

המשך הריון בריאות וקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו