מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול טבעי לפטריית הקנדידה בנרתיקהריונית31/05/2007
התגלתה אצלי הפטרייה עם עוד סוג של חיידק רק לפי התרבית,בפועל אני לא מרגישה צריבה או שינוי בריח חריג ,רק בצבע ההפרשה בלבד. כעת עלי לקבל אנטיביוטיקה ואני נמנעת מאוד ,אנא המליצי אם יש חלופה טבעית? אני יודעת שמי שלוקחת אנטיביוטיקה ,הסיפור רק מתחיל וחוזר.
ברגיל אני חסרת היסטוריה בבעיות ודלקות בנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, יש טיפולים טבעיים רבים ומוצלחים
אנאמה מילר31/05/2007מאוד. באיזה שלב את בהיריון?
דבר ראשון - תזונה ולקיחת אסידופילוס על בסיס קבוע - ואני משאירה את זה לוורד לדבר על זה.
דבר שני - להימנע משימוש בסבונים אינטימיים למיניהם ולרחוץ את הנרתיק רק עם מים!! חשוב!!
דבר שלישי - טיפול בקנדידה עצמה - אפשר לעשות שטיפות עם שמנים אתריים על בסיס מים ארומטיים או מים עם חומץ תפוחים. השמנים שמתאימים הם: פלמה רוזה, עץ התה, סלביה.
אם זה רלוונטי לך - אתן לך מינונים מדויקים ודרכי הכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
הריונית31/05/2007אני בשבוע 20
הכין רוכשים את התרופה שציינת וכמה פעמים ביום
והיכן רוכשים את הרקיחת שמנים ,אשמח למינון מדוייק
אני יכולה להיות רגועה באשר לעובדה שהקנדידה מסוכנת בעת הלידה או שמא עלי להמשיך לערוך תרביות וכן גם לקחת אנטיביוטיקה בעת הלידה בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון היי רגועה. קנדידה היא לא
אנאמה מילר31/05/2007סוףהעולם!!
אסידופילוס קונים בכל סופר פארם. כדאי לקנות את ה-Jaro dophilus . כדאי לקחת לפחות 1 ביום לתקופה. אבל באמת אני מעדיפה שוורד תרחיב על זה כי היא המומחית!!
לגבי תערובת השמנים. אני מציעה שתקני שמן אתרי פלמה רוזה באיכות טובה. כתבי לי מייל ואכתוב לך המלצות והפניות היכן לרכוש. אנחנו מנועות מלציין כאן שמות חברות וטלפונים וכו'
אני אדריך אותך כיצד להשתמש.
יש זמן עד ללידה ו-כן כדאי להתאזן עם הפטרייה (היא ליתר דיוק סוג של שמר) עד אז. וזה אפשרי אז לא לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבות הטיפול התזונתי והרגשי בקנדידה
ורד לב03/06/2007קנדידה היא בעיה נפוצה כ"כ בימינו, לצערי. בעיה שלא יכולה להפתר רק בעזרת תרופות, אנטיביוטיקות וטיפולים מקומיים.
לצערי, כן? כי הלוואי וזה היה מתאפשר.
ישנו פרוטוקול טיפול תזונתי ומצבי קנדידה הכולל דיאטה ללא סוכרים, שמרים, מזונות מעובדים ועוד לפי המקרה הספציפי.
בנוסף, ישנם תוספי מזון שעוזרים לשקם את תפקוד מערכת העיכול (אסידופילוס ואולי עוד, שוב, לפי הצורך) וחומרים הקוטלים את הפטרייה.
יש משמעות רגשית לקנדידה- האבחון האירידיולוגי עוזר לי לדעת מהם הדפוסים השולטים באדם ועל מה כדאי לעבוד בכדי לחסל את הבעיה מהשורש.
בהריון החשש הוא שהפטרייה תעבור ליילוד ולכן כדאי מאד מאד מאד לטפל! אני מדגישה זאת כי בעבודתי כמדריכת הנקה אני נתקלת לא מעט בתינוקות הסובלים מפטריה בלשון, באמהות הסובלות מפטריה בשד- אלו מצבים של קנדידה שיכולים היו להיות מטופלים עוד קודם. לא חייבים להגיע למצבים הללו. חלקם מהווים סבל גדול וחלקם ניתנים לטיפול באופן יחסית פשוט.
אינני כותבת דברים אלו כדי להלחיץ אותך, חלילה וחס, אלא על מנת להראות לך שזה לא נגמר עכשיו, יש לכך המשך וגם- יש לכך פתרון. הוא עשוי להיות לא פשוט, לא קל, אאנשים רבים מתחמקים מהטיפול במשך זמן רב, עד שאי אפשר יותר.
אני מאינה כי ברגע שדבר מסויים מגיע למודעות שלנו זה לא הגיוני להפנות למידע הזה את הגב ולומר- 'לא, את זה אני לא רוצה לדעת' כי אנחנו כבר יודעים...ואז הדרך הקלה והקצרה יותר היא לפתור את זה מהשורש.
כי קיצורי דרך רק יאריכו אותה בסופו של דבר...
את מוזמנת לברר על מטפל/ת באזור מגורייך ולהעזר בבעיה הזו להרחיב את המודעות שלך לגבי עצמך ולגבי נסיבות החיים שהובילו להתעוררות הבעיה הספציפית הזו.
הרווח יהיה כולו שלך ושל ילדך לעתיד!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה לורד
הריונית04/06/2007אני מאוד מאוד מקפידה על תזונה ונמנעת מסוכרים כבר 3 שבועות שאני במתכונת קפדנית מאוד ומפקחת על כל מה שנכנס לפה.
1- אם כך למי אוכל לפנות בנושא שתמצא את שורש הבעייה ותאיר את בעייתי .
אשמח להמלצה על מטפלת מקצועית מן השורה הראשונה בתחום.-אם זה טיפול אחד אז לא משנה היכן.ואם רצף אזי בצפון :על המפה:מ-ראש פינה לכיוון טבריה,סובב כנרת ,צומת גולני ועד עפולה-גליל תחתון.
2- קניתי בהמלצתכם פרוביוטיק של פמינה(אלטמן) נאמר לי שזה זהה לאסידופילס בחנות הטבע,האם זה בסדר?
רכשתי גם תרכיז חמוציות אורגני האם זה לא מפריע כי אני נורא אוהבת.???
תודות רבות לכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך!
ורד לב04/06/2007התחלת לטפל בעצמך, הפן התזונתי חשוב ביותר והוא הבסיס לדברים.
לגבי אבחון אירידיולוגי פיזי- רגשי ממליצה בחום על שלומית תמיר, מורתי בנושא. היא עובדת בר"ג http://www.drtamir.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 את יכולה להתרשם בעצמך.
אפשר גם לעבוד עם מטפלים מהתחום האנרגטי- רגשי.
האסידופילוס שקנית הוא מצויין.
תרכיז החמוציות מכיל, לדעתי, גם סוכר, נכון? בידקי בתוויות. אם כך, זה לא מתאים לשלב זה של הטיפול.
יש גם אפשרות לעבוד עם תוספים המחסלים את הפטריה, רק חשוב שזה יהיה תוך מודעות להריונך.
את יכולה להתייעץ עם שרון קוצר, הרבליסט מומחה http://www.bara.co.il/
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)