חיידק GBS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק GBS
    הריונית
    01/06/2007

קיבלתי אנטיביוטיקה :מוקסיפן והרופא אמר לי שכך או כך אשאר נשאית ויהיה עלי לקבל אנטיביוטיקה בזמן הלידה.אם כך שאלתי : אז מדוע עלי לקחת אנטיביוטיקה בכל זאת ,יתכן וחיידקים אחרים יתעוררו בגללה?
    כמו כן קראתי סברה שאומרת שהאנטיביוטיקה בשלבי ההריון יתכן ותחריף את החיידק להיות אלים ופעיל יותר?
    רוב תודות.
    אם גם לקוראות זה מוכר אשמח להצעות טיפול והתמודדות ,אני מאוד מוטרדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק GBS

הוספת תגובה

• את צודקת

ורד לב
    03/06/2007

עד כמה שאני מבינה נטילת האנטיביוטיקה היא בכדי למנוע פוטנציאל של התעוררות הזיהום. אני גם מבינה שגם נטילת האנטיביוטיקה לא בהכרח תמנע התפתחות של זיהום.
    יש הרבה מידע פה http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?סטרפטוקוקוס_בי והייתי ממליצה לך גם לשוחח עם אחת ממיילדות הבית בנושא, לאו דווקא כי את בעניין של לידת בית, אלא כי יש להן מידע רב בנושא והן מקיימות מפגשים אישיים עם הריוניות בנושאי הריון כלליים. גם עבור כאלה שלא בוחרות ללדת בבית, או איתן.
    ממליצה בחום על רונית קופליס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו