סידן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן
    רעות
    14/02/2007

שלום! יש לי שאלה - אני הפסקתי לאכול מוצרי חלב לחלוטין ואני מנסה להשלים את הסידן מירקות עליים, אבל כמה סלט בן אדם יכול לאכול? אני אשמח לשמוע מה עוד אפשר לאכול בשביל להחזיר סידן לגוף? אגב - אני עדיין לא הריון אבל בדרך לשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידן

הוספת תגובה

• איזה כייף שאת מתעניינת כבר!

ורד לב
    14/02/2007

באמת כל הכבוד.
    אישית אני חושבת שזו הגישה הנכונה, להכין את גופך להריון מכל הבחינות: מילוי מצבורים, ניקויים, עבודה רגשית, זוגית ועוד.

לעניין הסידן- מוצרי החלב אינם המקור הטוב ביותר למינרל חשוב זה. יש שפע של סידן בשומשום מלא (חום) ומוצריו, חרובים, אגוזים וזרעים למיניהם, עלים ירוקים, פשתן ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ועוד שאלה

רעות
    15/02/2007

יש לי בבית שומשום אורגני...ואת האמת אני מתה על שומשום. מה אני יכולה להכין איתו בשביל לשמור על הריכוז של הסידן בו?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שחשוב הוא שיהיה מלא

ורד לב
    15/02/2007

לאו דווקא אורגני. כלומר, חום, עם הקליפה והנבט.
    הכי טוב לטחון ולשמור בפריזר ולהשתמש ע"בס קבוע על סלטים ותבשילים (אחרי הבישול, בצלחת).
    אפשר גם להנביט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו