מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בשבוע 40+2 ויש לי פטריה בנרתיק דחוףרחלי24/05/2008
מה לעשות? במשך ההריון סבלתי המון מגרד בנרתיק וצריבה אינני מבינה מה הגורם בדיוק, אבל עכשיו זה מטריד אותי היות ואני קרובה ללידה, מה עם העובר? מה אני יכולה לעשות כעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד מדובר בפטריה של ממש
ורד לב26/05/2008האם אובחנה לך כזו?
לעתים מדובר רק בשינוי החומציות בנרתיק כתוצאה מההריון.
את יכולה להפחית בסוכרים, אפשר לעשות שטיפות למיניהן, אנאמה ודאי תכנס ותמליץ לך על דברים.
אפשר לעשות שטיפה עם יוגורט ביו, ואף להוסיף כמוסת אסידופילוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רחלי
אנאמה מילר26/05/2008אני ממליצה לעשות אמבטיות עם מים ארומטיים של גרניום או של מליסה, עם 1 טיפת שמן אתרי עץ התה ו 1 טיפת שמן אתרי פלמה רוזה בפנים.
אפשר, אם זה מרגיש נכון, ואם זה ממש חריף, לעשות עם אותם המים (אבל אז, ללא השמן האתרי), שטיפות ואגינליות עם מזרק.
חוץ מזה, מה שורד המליצה, בליעת אסידופילוס בכמות גבוהה, הימנעות מסוכרים.
חשוב ביותר - לא לנקות את הואגינה עם שום סבון שהוא!!! גם לא סבונים ואגינליים מותאמים.
רק עם מים ועם המים הארומטיים כאשר המצב אקוטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)