מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרדת הריוןטלי15/02/2007
זה הריון ראשון שבוע 29 ולפני שבוע התחילה הגרדת בכל הגוף בלי פריחה רק מגרד ביום ובלילה מה יש לעשות? אני מורחת שמן נבט חיטה ,חוחובה,זית וכו' מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן טלי. סליחה על העיכוב בתשובה.
אנאמה מילר21/02/2007לקח לי זמן להיכנס עקב בעיות טכניות.
האם הגרד הזה מופיע עם ביטוי חיצוני על העור? איך זה נראה? האם זה יובש או קילוף? האם יש אדום? או רק גרד בלבד?
איך משפיעים עלייך השמנים שאת מורחת?
(חוחובה פחות מומלץ הוא מאוד אוטם את העור. לא מומלץ גם כל כך נבט חיטה. יכול לגרום לרגישויות בייחוד בהיריון)
שמן זית מצויין. איך הוא עובד? לא משפיע על הגרד?
אם אין תגובה בכלל למריחת השמנים - אז באמת זה יכול להיות הורמונלי ולא קשור ליובש.
במקרה זה לא בטוחה שאפשר לעזור בארומתרפיה. אבל אני אוכל לבדוק.
או שזה אלרגיה למשהו - שמצבים כאלה יכולים להיות יותר תכופים בהיריון. רגישות לחומר מסוים שאת חשופה אליו או אוכלת...
בקיצור יכול להיות כל מיני דברים...
אם תכתבי לי תיאור יותר מדויק של מה שקורה אוכל אולי להיות יותר מדויקת גם אני
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד הריוני
ערן תומר23/02/2007טלי שלום!
התרסיס "אלו-פירסט" מרגיע גרד הריוני.
האלו-ורה יחד עם הפרופוליס המרכיבים העקריים עושים את העבודה
ונעזרים בתמציות 11 צמחים מרגיעים נוספים,(קלנדולה,פסיפלורה ,קמומיל
סלביה )ועוד
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכירה את המוצר הנ"ל אך חשוב
אנאמה מילר24/02/2007לבדוק כי מדובר בצמחי מרפא ולא בשמנים אתריים משולבים בצמחי מרפא.
במקרה של שמן אתרי סלביה (מרווה רפואית) הוא אסור לשימוש בזמן היריון.
כמו כן כדאי לבדוק רגישויות לחומרים הללו. אני אישית מעדיפה לעבוד עם מוצרים פשוטים ולא מאוד מורכבים בזמן היריון. זהו זמן בו רגישויות ואלרגיות מתפרצות מאוד בקלות. קשה מאוד לכבות אותן אם הן קורות.
כאשר את מנסה כל מוצר חדש - נסי על שטח עור קטן לכמה ימים וצפי אם יש תגובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנמה
ערן תומר25/02/2007אנמה שלום!
התרסיס אינו מכיל שמנים.
הרכבו המגוון מאפשר רב גוניות טיפולית.ואין כלל דיווחים על רגישות אלרגית לאור השימוש בו.
נשים רבות רכשו אותו לפני הלידה (לטיפול בקרעים/תפרים/קיסרי) והשתמשו גם בהריון
לטפל באקנה הריוני,בפצעונים השחורים,בגרד, ובמצבי עזרה ראשונה נוספים' בהצלחה גדולה.
אני גם ממליץ לפני שמוש בתכשיר חדש לבדוק אותו על שטח קטן ולוודא שאין תגובה אלרגית.
בברכה! ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)