מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות והקאותאיילה16/02/2007
שלום, אני בשבוע 11 להריון. החל משבוע שישי מקיאה בלי סוף ואין לי תיאבון. רזיתי ב-5 ק"ג (עכשיו שוקלת 42). אני חלשה ועייפה נורא ומעל לכל מודאגת מכך שלא מסוגלת לאכול. הייתי רוצה לקבל טיפים על מאכלים הכרחיים וקלים לעיכול. איזה סוגי מיצים כדי לשתות? על אילו סוגי מזון אסור לוותר? האם מרקים יכולים לעזור?
אשמח לכל תשובה - תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוף כתבתי תשובה נורא מושקעת
ורד לב18/02/2007והיא נמחקה לי.....
אנסה לשחזר.
בעקרון, במצב כזה כדאי לעבוד עם ארוחות קטנות הרבה פעמים ביום. ממש כל איזה שעתיים להכניס משהו לפה, גם אם אין רעב.
יש עדיפות לפחמימות (דגנים מלאים, כן?), כמו קרקרים, טוסטים, פריכיות. כלומר, יבשים, במיוחד על הבוקר, עוד לפני ההתרוממות מהמיטה.
חשוב גם לשתות הרבה ועד כמה שאפשר לאכול חלבונים, מהחי או מהצומח. מה שאת מסוגלת לשאת.
עלים ירוקים, נבטים ןאגוזים לא קלויים חשובים ביותר.
יעודד אותך אם אומר שלרוב ההריוניות זה עובר עד תחילת החודש הרביעי?
חוצמזה, ממליצה לך גם על טיפול בדיקור, או צמחים סיניים, שיכול לעזור לאזן את האנרגיה הבעייתית. איך זה נשמע לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה על נבטים
איילה20/02/2007המצב קצת השתפר...ואני יותר מעודדת!
קראתי שבנבטים יכולים להיות הרבה חיידקים. הנבטתי מש, ונאלצתי לזרוק אותו מהחשש מהחיידקים. האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו אותו חשש מחיידקים?
ורד לב21/02/2007היכן אין חיידקים מסביבנו? הם בכל מקום.
למה דווקא בנבטים? מה עם שאר המזונות?
נבטים הם מהמזונות המזינים ביותר והקלים ביותר לעיכול ולהטמעה בגוף.
הם מספקים שפע רב של ויטמינים, מינרלים, חלבונים ופחמימות קלים לעיכול ואנזימים שחיוניים ביותר לחידוש רקמות, לבריאות מיטבית ועוד.
באמת מעניין אותי מי לחש לך ככה על הנבטים?
אגב, ממש קל להנביט לבד ואז את יכולה לחזות בכל התהליך ולראות בעצמך עד כמה הוא נקי ופשוט. זה בד"כ רק עושה חשק לעוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)