בחילות והקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות והקאות
    איילה
    16/02/2007

שלום, אני בשבוע 11 להריון. החל משבוע שישי מקיאה בלי סוף ואין לי תיאבון. רזיתי ב-5 ק"ג (עכשיו שוקלת 42). אני חלשה ועייפה נורא ומעל לכל מודאגת מכך שלא מסוגלת לאכול. הייתי רוצה לקבל טיפים על מאכלים הכרחיים וקלים לעיכול. איזה סוגי מיצים כדי לשתות? על אילו סוגי מזון אסור לוותר? האם מרקים יכולים לעזור?
    אשמח לכל תשובה - תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות והקאות

הוספת תגובה

• אוף כתבתי תשובה נורא מושקעת

ורד לב
    18/02/2007

והיא נמחקה לי.....
    אנסה לשחזר.
    בעקרון, במצב כזה כדאי לעבוד עם ארוחות קטנות הרבה פעמים ביום. ממש כל איזה שעתיים להכניס משהו לפה, גם אם אין רעב.
    יש עדיפות לפחמימות (דגנים מלאים, כן?), כמו קרקרים, טוסטים, פריכיות. כלומר, יבשים, במיוחד על הבוקר, עוד לפני ההתרוממות מהמיטה.

חשוב גם לשתות הרבה ועד כמה שאפשר לאכול חלבונים, מהחי או מהצומח. מה שאת מסוגלת לשאת.

עלים ירוקים, נבטים ןאגוזים לא קלויים חשובים ביותר.

יעודד אותך אם אומר שלרוב ההריוניות זה עובר עד תחילת החודש הרביעי?

חוצמזה, ממליצה לך גם על טיפול בדיקור, או צמחים סיניים, שיכול לעזור לאזן את האנרגיה הבעייתית. איך זה נשמע לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלה על נבטים

איילה
    20/02/2007

המצב קצת השתפר...ואני יותר מעודדת!
    קראתי שבנבטים יכולים להיות הרבה חיידקים. הנבטתי מש, ונאלצתי לזרוק אותו מהחשש מהחיידקים. האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו אותו חשש מחיידקים?

ורד לב
    21/02/2007

היכן אין חיידקים מסביבנו? הם בכל מקום.
    למה דווקא בנבטים? מה עם שאר המזונות?
    נבטים הם מהמזונות המזינים ביותר והקלים ביותר לעיכול ולהטמעה בגוף.
    הם מספקים שפע רב של ויטמינים, מינרלים, חלבונים ופחמימות קלים לעיכול ואנזימים שחיוניים ביותר לחידוש רקמות, לבריאות מיטבית ועוד.
    באמת מעניין אותי מי לחש לך ככה על הנבטים?
    אגב, ממש קל להנביט לבד ואז את יכולה לחזות בכל התהליך ולראות בעצמך עד כמה הוא נקי ופשוט. זה בד"כ רק עושה חשק לעוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו