אקנה וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה וגלולות
    SHIF
    10/06/2007

הפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים, והתחילו לצאת לי פצעי אקנה דבר שלא קיים על פרצופי שנים רבות בעקבות נטילת רוקטן בגיל הבגרות.
    שאלתי הינה האם זה דבר טבעי? ואם יש דרך לטפל בכך במהירות? ואם זה יעבור? סליחה על עומס השאלות. (חשוב לציין שהפסקת הגלולות זה עקב רצון להיכנס להריון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה וגלולות

הוספת תגובה

• כמה זמן נטלת גלולות?

ורד לב
    10/06/2007

לפי גישת הרפואה הטבעית, נטילת גלולות בפרט ותרופות בכלל באופן קבוע במשך שנים, או זמן ממושך יוצרת עומס על הכבד המשמש כמסנן הרעלים בגוף.
    לכן לא מפתיע שעם הפסקת נטילת גלולות יש שינוי הורמונלי בגוף והגוף מגיב לכך.
    הנטורופתיה מציעה לעבור ניקוי כבד העוזר לניקוי הפסולת והרעלים מהגוף.
    מומלץ ביותר גם טרם הכניסה להריון.
    את מוזמנת לקרוא גם את מאמרי בנושא ההכנה התזונתית להריון http://www.articles.co.il/article/6364/%D7%94%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%94%20%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F%20%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94%20%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%AA
    שיהיה בהצלחה והריון מהיר וקל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים ורעלים

עדי מנחמי
    11/06/2007

אני מסכים עם ורד.נטילת הורמונים סינטטיים כמו גלולות וגם תרופות מסוג רקוטן,אומנם מקלים על פצעי בגרות אך לאורך הזמן מחלישות את יכולת הגוף לסנן רעלים והגוף אף מפתח סוג של תלות בהם. זה בההחלט טבעי שהפצעים צצו מחדש,שכן הבעיה לא נפתרה אלא דוכאה.
    הטיפול אינו פשוט ואינו מיידי אך סביר כי ניתן להקל על הפצעים בעזרת טיפולי דיקור בשילוב צמחי מרפא סניים,שמטרתם איזון הורמונלי (למשל צמח כמו אנג'ליקה)וכן חיזוק הכבד ובלוטת התריס לניקוי רעלים(למשל ע"י שן ארי,משקה כלורופיל,עשב חיטה ועוד).
    בברכה ולשרותך, עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקביל לנקיונות הגוף ולטיפולי

אנאמה מילר
    11/06/2007

התמיכה השונים שחברי לפורום הציעו ואני מסכימה איתם לחלוטין כמובן, הייתי מציעה כדי להקל על הפצעונים החיצוניים להשתמש באדמת חוואר או בחימר ירוק להכין מסכה ולשים או מקומית על הפצע או מסכה לכל הפנים. ישנם מים ארומטיים שמכילים חומרים רפואיים מדהימים מהצמחים שאפשר להשתמש בהם כמי פנים. שמן אתרי לבנדר נקי על הפצעים מחטא, מאחה רקמות ועוזר שלא יוותרו צלקות.
    לעוד מידע אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו