מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה בהיריוןרחל11/06/2007
שלום רב..
אני בחודש הראשון להריון וולאחרונה (קצת לפני שגיליתי שאני בהיריון שיתקבל בברכה ובשמחה) אני מאוד חרדה, אני מודעת לתופעות הללו,, זה דבר שקורה לי מדי פעם...דפיקות, רעד, שלשולים ואח"כ מלווה אותי תחושה של מחנק בגרון שאף מקשה עליי את הנשימה.. לפני ההיריון נעזרתי ברסקיו שלא הרגשתי שכ"כ (אם בכלל) עזר לי, מה שכן עזר לי זה הייתי לוקחת רבע כדור אוטרקס והוא היה מרגיע ועוזר (מואוד מרדים), עכשיו בהיריון אני לא לוקחת כי רשום שאסור ולמרות שלפני שידעתי שאני בהיריון לקחתי מספר פעמים., שאלתי היא האם יש איזה תרופה טיבעית משהו שאני אוכל להיעזר בו לחרדות בתקופת ההיריון? אם כן אני מחיפה, איפה ניתן בחיפה לגשת לזה.. אודה לעזרתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי ממליצה לגשת למפגש אחד
אנאמה מילר11/06/2007או שניים עם מטפל/ת טוב/ה שיכולים ללמד אותך טכניקות של מודעות והרפייה למשל: דימיון מודרך, EFT, מדיטציות או משהו כזה. שיהייה לך כלי זמין שתוכלי להיעזר בו כל אימת שהחרדה מטפסת וזוחלת אלייך.
במקביל, כן הייתי ממליצה לך לקבל טיפות באך או תרופה הומאופטית. רסקיו אינו מתאים לכל האנשים. יש להתאים לך תמצית ספציפית.
אם מישהו מאיתנו מכיר מטפל/ת טובים בחיפה - אני בטוחה שהם יפנו. אולי תתענייני גם באזור מגורייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה E.F.T.?
רחל11/06/2007ראשית כל תודה לתגובתך.. אבל חייבת לשאול מה זה טיפול E.F.T.. והיכן ניתן לקבל כזה טיפול? האם יש דרך קופות חולים?
תודה מראש לתשובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEFT
ורד לב11/06/2007היא טכניקת השחרור הרגשי, emotional freedom technique
זו שיטה שאינה פולשנית ומתאימה לעבודה עם כל סוגי האוכלוסיה.
נסי לחפש ברשת מטפל בשיטה באזור חיפה. קצת קשה לי להאמין שזה טיפול שקיים בקופ"ח, מאחר ובד"כ אינו עומד בפני עצמו אלא ככלי נוסף בארגז הכלים של מטפלים. אני, למשל, משלבת אותו עם ייעוצים נטורופתיים והדרכות הנקה שאני עורכת ככלי עזר להעצמת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית שלום רב
עדי מנחמי11/06/2007לא מעט נשים סובלות מתופעות חרדתיות בטרימסטר הראשון של ההריון,ובעיקר מי שכבר חוותה תופעות דומות בעבר.מנסיוני ,הדבר עשוי להשתפר ככל שההריון יתקדם,והגוף יתאזן הורמונלית.בנתיים נסי לשלב פעילויות הידועות כמפיגות עומס ריגשי(יוגה,הליכה בים,שיאצו וכו'),שימי לב שאת נושמת עמוק-זה עשוי לשפר את תחושת המחנק,ובהחלט אפשר, לעת עתה ,להעזר בהומאופתיה.אין צורך להתחיל כרגע תוכנית טיפול שורשית אלא טיפול יותר סימפטומטי לשיפור התסמינים.
יש מטפלת שיאצו טובה מחיפה שאני מכיר ,אם תרצי.
לשרותך בהמשך,עדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית כל תודה רבה על עזרתכם..
רחל12/06/2007ברצוני לשאול..
1. שמעתי לא אחת שבתחילת ההריון ישנן תופעות כאלו ובוודאי אצל מי שחווה כאלו בעבר, האם אלו תופעות שבאות בעקבות השינויים ההורמונליים?
2. בענין שיטת ה-E.F.T כיצד קוראים למטפל שעושה טיפול כזה, תחת איזה קטגוריה אני צריכה לחפש?
3. האם בכלל ממולץ לגשת לטיפול כזה בתחילת ההיריון או לחכות קצת שהגוף יתאזן מבחינה ההיריון?
תודה מראש לתשובתכם..
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית יקרה
עדי מנחמי12/06/2007כפי שציינתי בתשובתי הקודמת,ברב המקרים התופעות חולפות עד סוף הטרימסטר הראשון,עד אז הגוף מתאזן הורמונלית ואת כבר תקבלי את השינוי עם פחות חששות.לדעתי ,אם המצב "בשליטה",תמתיני ויתכן ולא תזדקקי לטיפול שורשי בבעיה.בנתיים בררי יותר על e.f.t אצל גב' הלן גיא-מומחית לנושא 052-2324219
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה... עזרת לי מאוד...יישר כח!
רחל13/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)