בעיית עור בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית עור בהריון
    עופרה
    18/06/2008

אני בשבוע 18 להריון, ויש לי פטרית שמש באזור החזה שמתפשטת בקצב... קראתי את ההודעה למטה בושא הטיפול בעזרת שמן לואיזה. אך לאחר בירור במקומות שאפשר לרכוש את שמן זה נודע לי ש-5 cc שמן עולים למעלה מ-150 שקלים. כמות כזו כמעט ואיננה מספיקה למריחה. רציתי לשאול האם הבנתי נכון את אופן הטיפול או האם צריך לדלל את השמן במשהו אחר? האם אפשר להמיר את שמן הלואיזה בשמן אחר או שאיכותו שווה את ההשקעה הכספית הגבוהה? ושאלה אחרונה בנושא המים הארומתראפים כיצד לשלב אותם פשוט למרוח? בשל מחסור במי לואיזה אצל הספק האם אפשר להשתמש במים מסוג אחר?
    תודה גדולה על העזרה וההכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית עור בהריון

הוספת תגובה

• הי עופרה

אנאמה מילר
    19/06/2008

הי עופרה.
    אכן, כן, שמן אתרי לואיזה הוא יקר. אבל, אכן אפשר לדלל אותו במים ארומאטיים. לא חייבים מים ארומאטיים של לואיזה. מי פלמה רוזה, הם מצוינים מאחר וגם הם מכילים חומרים אנטי פטרייתיים והם עדינים מאוד.
    דרך אגב, אפשר גם לדלל את שמן האתרי לואיזה במקרה זה בלבד, באלכוהול 70%. אני כמובן, ממליצה יותר על מים ארומאטיים שמכילים כוהלים טבעיים ולכן בעיני הם עדיפים, אך זוהי עוד אופציה. המינון הוא:
    10 טיפות לואיזה ל-100 מ"ל מים ארומאטיים של פלמה רוזה או מליסה, או גרניום, זהו מינון עדין ובטוח לשימוש. אפשר להשתמש מהתרסיס הזה כמה פעמים ביום על האזור, אך כדאי ורצוי לחשוף אות האזור עם התרסיס לשמש עם קרני UV נמוכות - זאת אומרת שמש מוקדמת של בוקר או שמש ערב נעימה ורכה.
    לגבי ההשפעה האם זה "יעשה" את העבודה או לא, למעשה אין לי תשובה.
    כל גוף וכל אישה מגיבה באופן שונה לחומרים שונים. כמו שלאדם אחד אקמול יעזור לשכח לו כאב ראש ואדם אחר צריך נורופן ג'ל כדי שיעזור לו.
    כל אדם בעל רגישות אחרת לחומרים ולכן לא ניתן לצפות את אחוזי ההצלחה או ההשפעה מראש.

מקווה שעניתי על כול השאלות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו