גרדנרלה שוב חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרדנרלה שוב חוזרת
    לילך
    31/03/2023

שלום מיכל ,
    שמי לילך ואני בת 40 . לא הייתי סובלת בעבר מהחיידק אבל החל מהלידה האחרונה לפני 3 שנים התגלה לי גרדנרלה וטופלתי על ידי תרופה ואגינלית %DALACIN V VCr 2. בהמשך לאחר הלידה זה שוב חזר ושוב אותו הטיפול. מאז כל פעם בבדיקת שתן יש נמצאים איזושהי דלקתיות קלה וכששולחים למעבדה נמצא שוב החיידק. לאחרונה טיפלתי שוב בדאלאצין וגם בGYNOFLOR Vag Tabl 6 Stk והטיפול לא עזר. אני יודעת בוודאות שזה לא מגיע מיחסי מין. שאלתי היא: האם יש סיבה לדאגה? ממה זה מגיע כל הזמן? האם צריכה להשתמש בסבון ותחתוניות מיוחדות ביום יום ואיך לטפל בזה עכשיו?
    תודה רבה לכל התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרדנרלה שוב חוזרת

הוספת תגובה

• דלצין טיפול חוזר לדלקת נרתיקית

מיכל שלזינגר
    02/04/2023

שלום לילך
    גינוזיס חיידקי הינו הגורם הנפוץ ביותר להפרשה נרתיקית חריגה אצל נשים בכלל ובקרב נשים הרות בפרט (כחמישית מהנשים ההרות עלולות לסבול מזיהום זה במהלך ההריון).
    הגורם המדויק למצב זה אינו ידוע אך קיימים מספר גורמים המעלים את הסיכון להתפתחות וגינוזיס חיידקי. אף שווגינוזיס חיידקי אינו מועבר באמצעות מגע מיני, שכיחותו גבוהה יותר בקרב נשים הפעילות מינית. גורמי סיכון נוספים כוללים עישון ושימוש במוצרי היגיינה נשית מסוימים.

וגינוזיס חיידקי עלול להתפתח ולהעלם ללא כל סיבה ברורה. כמחצית מן הנשים הלוקות במצב זה אינן סובלות מכל סימפטום. במידה שאין סימפטומים אין צורך לטפל. כאשר ישנם סימפטומים מקובל לטפל בעזרת אנטיביוטיקה.
    הטיפול יעיל בכ- 90% מהמקרים אך הישנות של הזיהום היא מצב שכיח למדי. הזיהום ישנה אצל כרבע מהנשים והן תזדקקנה לטיפול אנטיביוטי נוסף.
    נמצא קשר בין וגינוזיס חיידקי לבין מצבים רפואיים אחרים. יתכן שווגינוזיס חיידקי מעלה את הסיכון להדבקה בזיבה.

אני מבינה שאינך סובלת מסימפטומים .
    תחתוניות יכולות להוות בעיה לכשעצמה.
    כשיש זיהומים נרתיקיים עדיף לא להשתמש בתחתונית.
    ברפואה המשלימה יש שיטות שונות לא אנטיביוטיות לצורך טיפול.
    אני משלבת צמחים, הומיאופתיה והיפרתרמיה (טיפול בחום = שיטת אונטסו).

אם תרצי אשמח לפגוש אותך
    לפרטים מוזמנת לפנות

מיכל שלזינגר
    פוריות נשיות ובריאות טבעית
    952-8728526

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו