מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות בהריוןמיכל15/06/2007
אני בשבוע 34 להריון.בערך משבוע 26 החלו להופיע אצלי הפרשות לבנות ואח"כ גרד בכל האיזור.
טופלטתי פעמיים באגיסטן וגינלי.ללא שום הקלה.
אשמח מאוד לשמוע על דרך להפטר מבעייה מציקה זו.אני גם מאוד חוששת להגיע ללידה במצב כזה.(יש הרבה הפרשות לבנות).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע קיבלת אגיסטן?
ורד לב17/06/2007האם נערכה לך בדיקה וגינלית וקיבלת אבחנה שזו פטריה? קנדידה?
סתם טיפול לאו דווקא יעזור.
בהריון בהחלט יכולה להשתנות הסביבה הנרתיקית, אך זה לאו דווקא מצב פטרייתי.
אולי זה מצב הדורש הגיינה שונה, עזרה מתזונה פחות חומצית ומגרה, שימוש במים ארומתרפיים ועוד.
אשמח ליותר מידע ממך ע"מ שנוכל לסייע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות
מיכל18/06/2007תודה.לא נערכה לי בדיקה.הרופא החליט על הטיפול כך שאין לי כל מידע נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המצב כרגע? חשוב האבחון כמו שורד
אנאמה מילר18/06/2007אמרה. אין טעם להעמיס על הגוף שוב ושוב טיפול שאינו עוזר. כל טיפול שלא עוזר - אינו מתאים בין אם הוא טבעי או לא. יש צורך לאבחן נכון יותר.
זכותך המלאה לבקש מרופא/ת הנשים שלך או מרופא/ת המשפחה (אם יש לך חיבור יותר קל איתו/ה) בדיקה מתאימה. זה בדרך כלל סוג של משטח. איני יודעת אם עושים זאת בהיריון, אך זכותך לדעת מהי הפתולוגיה והאם היא רק מטרידה אסתטית או שיש בה בעייתיות שיכולה להפריע לעובר בלידה.
בהריונות שלי, היו לי הרבה הפרשות, אך לא היתה שום בעיה בזה. זה היה המצב הטבעי. אם אכן יש גרד כמו שאת מתארת - וזה מפריע לך ומציק חשוב לבדוק לעומק מהו המקור.
בהצלחה ולידה קלה ובטוחה. זה הכי חשוב בסופו של דבר נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות
מיכל19/06/2007תודה רבה.בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם ישנו איזשהוא טיפול טבעי או שללא אבחנה אין טעם להתחיל בטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את לא יודעת מה יש לך
ורד לב19/06/2007איך תטפלי?
למה?
באיזה כיוון?
סתם כי יש הפרשות? ואם הן נורמליות ולא בעייתיות?
היית רוצה להעמיס על הגוף שלך ועל העובר שלך טיפול ללא צורך?
>מחזירה את השאלות אלייך, לצורך התבוננות מעמיקה יותר<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)