עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    לי
    02/07/2008

שלום אני נמצאת בשבוע 28 (הריון שני) בלידה הקודמת יצאו לי תחורים בגודל של חצי ביצה ואחר כך זה זה נעלם אבל לא לגמרה.עכשיו אני סובלת מאוד מכאבים אני לא יודעת איך להתפטר מהם ומפחדת שבלידה הם יגדלו עוד .מה עלי לעשות כדי לעזור לאצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• הנה מאמר שלי בנושא

ורד לב
    03/07/2008

http://2biz.co.il/bizArticle.asp/a/70/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%98%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטחורים

קיסרית
    03/07/2008

שלום לורד ולסובלת עם הטחורים ישנו פתרון לטחורים שבתחילה היה לי מאוד מאוד מאוד מוזר ואף מגעיל. הפתרון היה של סבתי שלימדה את דודתי מה לעשות בעקבות טחורים. סבתי נפטרה ודודתי סיפרה לי שהפתרון שעזר לה מאוד עד כדי כך שלא נאלצה לקחת בכלל כדורים הוא: (ולא ליפול מהכסא) כל פעם שעושים פיפי לקחת את הפיפי ומיד לשטוף איתו את הטחורים. החומר שבשתן גורם אט אט לטחור להתכווץ. ויש להשאר עם זה ולא לשטוף את זה. ניסיתי את זה על עצמי וזה עזר. למי שלא נגעלת. אפשר לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו