תיאבון מוגזם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיאבון מוגזם
    גלית
    17/06/2007

איך אפשר לטפל בתיאבון מוגזם? אני אוכלת ממש בלי הפסקה וכבר עליתי המון, זה הרבה יותר מהתיאבון הרגיל של נשים בהריון, יש משהו שיכול להוריד לי את התיאבון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיאבון מוגזם

הוספת תגובה

• הריון ותאבון

עדי מנחמי
    17/06/2007

גלית יקרה. לא כתבת באיזה חודש את,שכן התופעה עשויה להתמתן במידה ואת בהתחלה.
    בכל מקרה,מניסיוני -מחטים באוזניים מאזנות באופן יחסי את הצורך בעיקר בפחמימות ומתוקים.
    ניתן לשלב גם דיקור עדין בגוף אשר משפר את תהליך פירוק הגלוקוז ע"י הכבד,ובכך גם לסייע לתאבון מוגבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן גם לאזן את התזונה

ורד לב
    17/06/2007

ולבסס אותה יותר על חלבונים, שומנים איכותיים ופחמימות מלאות.
    זאת ע"מ לשמור על רמת סוכר טובה בדם ללא עליות ומורדות שיכולים להזיק.
    ממליצה על עבודה מול נטורופת/ית להתאמת תפריט אישי והמלצות לאורח חיים מתאים. עבודה אנרגטית יכולה אף היא לסייע ולשנות את התדר שאת "משדרת" ה"מושך" אליו את ההתנהגות הזו, את הדחפים הללו וכו'.
    ממליצה בחום על EFT, רק כי זה כלי עמו אני עובדת. מובן שגם כלים אחרים הם מצויינים.

התייחסי לתופעה כהזדמנות שלך לעבודה פנימית עמוקה יותר, שכן זה ללא ספק מצביע על דפוס עמוק הזקוק לשחרור.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיאבון

נוגה סיני
    19/06/2007

שלום לך. בהרבה מקרים מתבטא צורך אחר דוקא בתיאבון מוגבר במקום ביטוי אחר שהגוף מבקש לו. הגוף והנפש בתוך תהליך של שינוי ואחת התגובות הנפוצות היא לנסות לעצור את השינוי המרתיע באמצעות קרקוע. תחושת הקרקוע באה מאכילה רבה ומתחושת הכובד בגוף. אני חושבת שהדרך לא להיסחף למעגלי האכילה המוגזמת טמונה בכמה כלים. הראשון הוא הכלי של המודעות. לראות רגע לפני שאוכלים אם רעבים או לא. הרבה פעמים היכולת לתהתבונן בעצמך מהצד כבר מפחיתה את הדחיפות והנחיצות של האכילה. ואם מזהים רעב אמיתי, היא מאפשרת לאכול בנחת ובשמחה ולא מתוך קושי שמתחבר לתחושה של אכילה מוגזמת. הכלי השני הוא תנועה. תתחילי ללכת יום יום. חפשי לך מסגרת התעמלות תומכת הריון. החליפי את הכובד בקלות באמצעות תנועה. את תרגישי טוב יותר, מערכות התיאבון והרעב יתווסתו אחרת והמצב ישתפר. צעידה יומיומית מאפשרת לנו לעבד ולעכל את התהליכים שעוברים עלינו וכך תמצאי עצמך פונה פחות לאוכל ויותר אל עצמך.
    חושבת שפעילות פיזית יכולה לחולל את השינוי שאת מבקשת .אני רואה בשינויים משמעותיים בתיאבון רמז של הגוף לעבודה רגשית שנדרשת מהאדם, ועל כן כלי נוסף שמומלץ בחום הוא באמת להתייחס לעולם הרגשי שלך באופן עמוק יותר בזמן הזה. לכתוב מעין יומן. לשוחח הרבה עם אנשים קרובים ולהביא את הרגשות לכדי מילים או לפנות לתמיכה טיפולית שתעשה לך טוב. כל הדברים האלה הם רווח נקי ודרך להפוך קושי כמו שינוי שאת חווה אותו כבעייתי למנוף לבריאות ולצמיחה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו