גירודים!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים!!!!
    לא מגלה
    21/07/2008

שלום אני בשבוע 24 ומזה כשבועיים שיש לי גירודים בבטן בצורה נוראית, אני נמרחת בין 3-4 פעמיים ביום כבר משבוע 5 לידיעה שאני בהריון רק כדי למנוע את המתיחה וליצור גמישות לעור, הבטן יצאה לי ממש מההתחלה עכשיו היא די גדולה יחסית. אני מאוד מודעת לגוף ומשתדלת ממש לשמור על שתיה בסביבוב 2-2.5 ליטר ליום של מים נטו, והחומרים שאני נמרחת הם בבוקר אחרי המקלחת ליידי פיצפון, בצהריים חמאת שיאה מעורבת בשמנים, ובערב שמן זית ממש באופן מוקפד וקבוע הבטן מאוד מתוחה אך עם זאת העור רך נעים וגמיש תמיד ולא יבש ואין לי סימני מתיחה בולטים כרגע. אני כבר ממש יוצאת מדעתי מרוב גרדת וזה מאוד מציק ולא יודעת כבר מה עוד אפשר לעשות כי למרוח עוד חומרים כמו ויטמין E או נבט חיטה אני לא יודעת כמה ישנה עוד ממה שאני מורחת נכון להיום. זה ממש מתסכל. השאלה היא אם ניתן לעשות עוד משהו שיתכן ויעזור? והאם הגירודים שאני משתדלת להיות עדינה וללא ציפורניים על החולצה יכולים להשאיר סימנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים!!!!

הוספת תגובה

• הי לא מגלה יקרה.

אנאמה מילר
    21/07/2008

גירודים בהיריון הם דבר נפוץ מאוד. לעיתים קרובות הסיבה היא הורמונאלית פנימית ולכן, לצערי, במקרים רבים לא עוזרות הימרחויות חיצוניות.
    בכל אופן, מה עוזר לך לגירוד? אם בכלל? האם קור? האם חום? האם לחות ומים מחמירים את המצב? האם יש סימנים נראים לעין אדומים או פריחה ?
    אני יכולה לומר לך, שאני אישית הייתי ממליצה להוריד שימוש בשמנים אתריים - עד מינימום, לעיתים הם יכולים להחריף תגובות גירוד כאלה או אחרות, (אלא אם הם מקילים עלייך באופן מיידי וברור לאחר המריחה). הייתי מחליפה סבון גוף לסבונים טבעיים עדינים נוזליים ולא מוקשים שמייבשים עור,
    למרוח כמה שפחות ולתת לעור אפשרות לנשום טבעי.
    להמשיך לשתות הרבה ולהקפיד על תזונה. אפשר להתייעץ כאן עם ורד כמובן.

אם זיעה או מים ולחות מחריפים מצב, הישתדלי להימנע עד כמה שאפשר ולשהות במזגנים וכו'.
    אם לחות דווקא עוזרת, שהי במים ובים וכו'.
    וכדאי, כמובן, להימנע מגירוד עד כמה שאפשר.
    מקווה שעזרתי באיזה שהוא אופן, לא קל אני יודעת.
    זה עובר עם הלידה. אל חשש.
    ודרך אגב, לא נורא כמה סימני מתיחה אחרי הלידה, כמעט לכולן יש.
    זה טבעי וזה חלק מהעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו