מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב סביב שיכמה ימניתהילה19/06/2007
אני בשבוע 30 להריון וסובלת מזה חודשיים מכאבים סביב שיכמה ימין, שהולכים ומחמירים עם הזמן.ביקרתי כבר אצל שלושה אורתופדים, אני מבצעת פיזיותרפיה, מחממת את המקום בעזרת כרית חימום ומבצעת תרגילים.לטענתם של האורתופדים מדובר בדלקת שיוצרת גרויי עצבי ואין להם פתרונות בשבילי למעט מנוחה בבית.הכאבים חזקים יותר בישיבה אבל גם בעמידה קשה לי (חשוב לציין שלא עליתי הרבה במשקל ושאני מתעמלת באופן קבוע).אודה לעצה בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
נוגה סיני19/06/2007שלום הילה. קשה להבין מכתיבתך היכן בדיוק הדלקת. האם הכאב בשכמה נובע מהכתף, מהצואר, מהגב ? האם זה כאב שהיה בעבר? מה הנטייה שלך לדלקות במפרקים או בגידים? איזה התעמלות את עושה? האם את עובדת בעבודה שכרוכה בהפעלת הכתף כמו עבודה מול מחשב למשל? לכן קשה לתת תשובה שאיננה כללית.לטעמי אם כל מה שאת עושה לא מועיל והדבר רק מחמיר צריך לנסות משהו אחר. אינני יודעת היכן את גרה אבל יש לי מספר מטפלים מצוינים במחשבת הגוף שעשויים לעזור. בענינים מהסוג שאת מתארת יש לשיטה אמצעים מעולים לעזור. פני אליי למייל ואנסה לעזור לך. כל טוב והרבה בריאות. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)