כאב סביב שיכמה ימנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב סביב שיכמה ימנית
    הילה
    19/06/2007

אני בשבוע 30 להריון וסובלת מזה חודשיים מכאבים סביב שיכמה ימין, שהולכים ומחמירים עם הזמן.ביקרתי כבר אצל שלושה אורתופדים, אני מבצעת פיזיותרפיה, מחממת את המקום בעזרת כרית חימום ומבצעת תרגילים.לטענתם של האורתופדים מדובר בדלקת שיוצרת גרויי עצבי ואין להם פתרונות בשבילי למעט מנוחה בבית.הכאבים חזקים יותר בישיבה אבל גם בעמידה קשה לי (חשוב לציין שלא עליתי הרבה במשקל ושאני מתעמלת באופן קבוע).אודה לעצה בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב סביב שיכמה ימנית

הוספת תגובה

• להילה

נוגה סיני
    19/06/2007

שלום הילה. קשה להבין מכתיבתך היכן בדיוק הדלקת. האם הכאב בשכמה נובע מהכתף, מהצואר, מהגב ? האם זה כאב שהיה בעבר? מה הנטייה שלך לדלקות במפרקים או בגידים? איזה התעמלות את עושה? האם את עובדת בעבודה שכרוכה בהפעלת הכתף כמו עבודה מול מחשב למשל? לכן קשה לתת תשובה שאיננה כללית.לטעמי אם כל מה שאת עושה לא מועיל והדבר רק מחמיר צריך לנסות משהו אחר. אינני יודעת היכן את גרה אבל יש לי מספר מטפלים מצוינים במחשבת הגוף שעשויים לעזור. בענינים מהסוג שאת מתארת יש לשיטה אמצעים מעולים לעזור. פני אליי למייל ואנסה לעזור לך. כל טוב והרבה בריאות. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו