עייפות מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות מהירה
    נעמי
    24/07/2008

שלום, אני בחודש שמיני ומתעייפת מאוד מאוד מהר, בקושי יכולה לצעוד מספר צעדים, האם יתכן שחסרים לי ויטמינים? האם יש טיפול או משהו שיכול להמריץ אותי קצת בשלב זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות מהירה

הוספת תגובה

• עייפות

ורד לב
    27/07/2008

בשלב זה של ההריון, נשים רבות מרגישות כבדות ועייפות.
    האם את נוהגת לעסוק בפעילות גופנית באופן קבוע? האם יש לך אפשרות להוסיף משהו לא מאד מאמץ ליומיום שלך? אפילו הליכה של 15-20 שקות ביום יכולה לעשות פלאים, שלא נדבר על שחייה שיכולה לתת תחושה מדהימה של הפחתת משקל (עד לרגע בו יוצאים מהבריכה :-) ).

אין ספק שכדאי לברר מה קורה אצלך ברמת המזון- האם את נוהגת לאכול הרבה אוכל מעובד? לבן? תעשייתי? הרבה פחמימות ריקות?
    זה הזמן לעבור לפחמימות מלאות, אם לא עשית זאת עד כה ולא להסתמך מאד על פחמימות בכללי בתפריט שלך. שלבי מקורות לחלבון, שומן, הרבה ירקות, עלים ירוקים ונבטים.

את יכולה גם להעזר בטיפולים מתחום המגע- כמו שיאצו, רפלקסולוגיה, עיסוי- המיועדים לנשים הרות ויכולים לעזור לך להחזיר לעצמך אנרגיה שאת מאבדת.

זה, כמובן, על קצה המזלג במימד היאנטרנטי המתאפשר.
    אם תרצי מידע מורחב יותר וייעוץ, את מוזמנת ליצור קשר.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו