מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות מהירהנעמי24/07/2008
שלום, אני בחודש שמיני ומתעייפת מאוד מאוד מהר, בקושי יכולה לצעוד מספר צעדים, האם יתכן שחסרים לי ויטמינים? האם יש טיפול או משהו שיכול להמריץ אותי קצת בשלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות
ורד לב27/07/2008בשלב זה של ההריון, נשים רבות מרגישות כבדות ועייפות.
האם את נוהגת לעסוק בפעילות גופנית באופן קבוע? האם יש לך אפשרות להוסיף משהו לא מאד מאמץ ליומיום שלך? אפילו הליכה של 15-20 שקות ביום יכולה לעשות פלאים, שלא נדבר על שחייה שיכולה לתת תחושה מדהימה של הפחתת משקל (עד לרגע בו יוצאים מהבריכה :-) ).
אין ספק שכדאי לברר מה קורה אצלך ברמת המזון- האם את נוהגת לאכול הרבה אוכל מעובד? לבן? תעשייתי? הרבה פחמימות ריקות?
זה הזמן לעבור לפחמימות מלאות, אם לא עשית זאת עד כה ולא להסתמך מאד על פחמימות בכללי בתפריט שלך. שלבי מקורות לחלבון, שומן, הרבה ירקות, עלים ירוקים ונבטים.
את יכולה גם להעזר בטיפולים מתחום המגע- כמו שיאצו, רפלקסולוגיה, עיסוי- המיועדים לנשים הרות ויכולים לעזור לך להחזיר לעצמך אנרגיה שאת מאבדת.
זה, כמובן, על קצה המזלג במימד היאנטרנטי המתאפשר.
אם תרצי מידע מורחב יותר וייעוץ, את מוזמנת ליצור קשר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)