מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהשרית24/07/2008
אני בשבוע 33 ויש לי סימני מתיחה אדומים וגם אני סובלת מגירודים עזים באיזור הבטן והידיים. רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי להקל על המצב שלי? הגירודים שלי מחריפים מיום ליום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרית
אנאמה מילר26/07/2008ראי גם בתשובה למטה, שכתבתי להריונית אחרת עם בעיות דומות.
גירודים בתקופת היריון הם מאוד נפוצים ובדרך כלל נובעים משינויים הורמונאליים פנימיים ולכן, עד הלידה לעיתים קרובות קשה מאוד לעזור ולהקל. חשוב לבדוק ולהוריד שימוש בסבונים ושמפואים חזקים ומומלץ לעבור לעדינים ביותר, טבעיים עד כמה שאפשר אפילו מוצרים לתינוקות של חברות כגון: וולדה, או אחרות שמייצרות סבונים טבעיים לתינוקות. להוריד כמות אבקת כביסה או אפילו להחליפה, לעבוד עם תזונה נכונה יותר והרבה שתיה.
לגבי מריחה על העור, זה מאוד אישי. כל אישה מגיבה אחרת לחומרים אפילו טבעיים, ולכן קשה לי להמליץ כך באופן כללי, אך שווה לנסות אם המקום יבש למרוח שמני בסיס טבעיים וויטמין E. גשי לחנות טבע ובקשי המלצות יש חמאת שיאה, שמן דקל, קוקוס, שמן קלנדולה, שקדים ועוד.
בעיקר, לא לגרד ולהתעזר בסבלנות עד הלידה.
בהצלחה ולידה קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)