עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    שרית
    24/07/2008

אני בשבוע 33 ויש לי סימני מתיחה אדומים וגם אני סובלת מגירודים עזים באיזור הבטן והידיים. רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי להקל על המצב שלי? הגירודים שלי מחריפים מיום ליום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• שלום שרית

אנאמה מילר
    26/07/2008

ראי גם בתשובה למטה, שכתבתי להריונית אחרת עם בעיות דומות.
    גירודים בתקופת היריון הם מאוד נפוצים ובדרך כלל נובעים משינויים הורמונאליים פנימיים ולכן, עד הלידה לעיתים קרובות קשה מאוד לעזור ולהקל. חשוב לבדוק ולהוריד שימוש בסבונים ושמפואים חזקים ומומלץ לעבור לעדינים ביותר, טבעיים עד כמה שאפשר אפילו מוצרים לתינוקות של חברות כגון: וולדה, או אחרות שמייצרות סבונים טבעיים לתינוקות. להוריד כמות אבקת כביסה או אפילו להחליפה, לעבוד עם תזונה נכונה יותר והרבה שתיה.
    לגבי מריחה על העור, זה מאוד אישי. כל אישה מגיבה אחרת לחומרים אפילו טבעיים, ולכן קשה לי להמליץ כך באופן כללי, אך שווה לנסות אם המקום יבש למרוח שמני בסיס טבעיים וויטמין E. גשי לחנות טבע ובקשי המלצות יש חמאת שיאה, שמן דקל, קוקוס, שמן קלנדולה, שקדים ועוד.
    בעיקר, לא לגרד ולהתעזר בסבלנות עד הלידה.
    בהצלחה ולידה קלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו