שיעול וכיח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול וכיח
    גל
    30/07/2008

שלום רב אני בשבוע 15+5 ומזה 8 ימים סובלת משיעול עם כיח רב אותו אני לא יודעת להוציא. ניבדקתי פעמיים ע"י רופאת המשפחה והיא לא ממליצה על אף תרופה . ולהסתפק בתרופות סבתא. אז אני שותה תה עם דבש וחלב עם דבש וסירופ ביתי מדבש ובצל והשיעול לא עובר. להיפך התווספה נזלת ירוקה........האם יש תרופה טבעית? משהי המליצה לי על HOMEOVOX תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול וכיח

הוספת תגובה

• מוצרי חלב

ורד לב
    30/07/2008

אכן מצב לא נעים, ועוד באמצע הקיץ!!!

חשוב לי לומר לך שמוצרי חלב מגבירים ייצור ליחה בגוף וממש אינם מומלצים, במיוחד במצבים של שיעול וכיח. כל מוצרי החלב וחלב ניגר בפרט!
    כמו כן הייתי מתרכזת במעט מזונות מבושלים, מחממים ולא הרבה אוכל טרי (פירות וירקות טריים ולחמים). אוכל יחסית פשוט וקל לעיכול, כמו דגנים מלאים, קטניות עדינות, מעט עוף, ירקות מבושלים/ מאודים.

אפשר בהחלט להעזר ברפואה סינית- דיקור- במצב שכזה כדי לפנות את עודפי הליחה מהגוף.
    גם הומיאופטיה אקוטית יכולה לסייע.
    כדאי לקבל טיפול ספציפי ממטפלים מוסמכים, שעובדים גם עם נשים בהריון.

אולי אנאמה תוכל להמליץ לך על שימוש בשמנים להקלת המצב, אם כי אני יודעת שהיא לא אוהבת להרבות בשמנים בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי גל

אנאמה מילר
    31/07/2008

אכן, כפי שורד ציינה, אני לא אוהבת להרבות בשמנים בתקופת ההיריון, אך אם מדובר בלהחליף תרופות אחרות, אין ספק ששמנים אתריים עדיפים וחשוב כן לדעת באיזה אפשר.
    אפשר להכין (או להזמין מארומתרפיסט מוסמך) תערובת שמכילה שמנים המייטיבים עם מערכת הנשימה שמתאימים לתקופת ההיריון וגם יתאימו לאחר הלידה כאשר את מניקה ואפילו לתינוק הרך במידה ויזדקק (שלא יזדקק) לתמיכה או פינוי ממערכת הנשימה, בייחוד אם יוולד בחורף...
    השמנים הבטוחים להיריון ולתינוקות המיטיבים עם מ.הנשימה הם:
    רבינסרה, אקליפטוס רדיאטה, לבנדר, לבונה.
    מינון נמוך של 1% זאת אומרת: ל 30 מ"ל שמן נשא סך הכול 6 טיפות מכל אלה שציינתי.
    התערובת הזאת, מפנה ליחה, מקלה ועוזרת נגד שיעול
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו