כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    דנה
    03/08/2008

שלום, אני שבוע 11. לאחרונה הרגשתי יחסית טוב עד אתמול בערב שהתחיל לי כאב ראש חזק עד לרגעים אלה. אתמול בערב צבעתי שידה עם צבע על בסיס טרפנטין (במקום פתוח)- יכול להיות קשור לכך? שאלה נוספת- אכלתי בערב מאכל שהיה עשיר באגוז מוסקט- זה בעייתי בהריון? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• כאב ראש הוא בד"כ

ורד לב
    03/08/2008

התרעה על משהו שלא הולך טוב.
    פחות מדיי חמצן, מים, אוכל, או יותר מדיי חומר כזה או אחר.

יתכן מאד שיש קשר לצבע שעבדת איתו.
    קשהלי להאמין שהמוסקט אשם.

מאחר וקשה לבודד את הדברים, עיקבי אחר תחושותייך וראי אם זה חוזר בהקשר מסויים.
    האם עד עתה לא סבלת מכאבי ראש כאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרה לי מס' פעמים

דנה
    03/08/2008

במהלך החודש, פשוט הפעם בגלל הצבע (וגם התעסקות עם חומרי ניקוי) זה הדליק לי נורה אדומה שאולי אני גורמת לנזק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שזה דיי ידוע

ורד לב
    03/08/2008

שלא מומלץ להתעסק עם חומרים כימיים בהריון. במיוחד עם כבדים כאלה...צבע וכו'.
    האם זה משהו שאת עושה במסגרת עבודתך?
    אולי אפשר למצוא חלופות פחות מזיקות, או לתת למישהו אחר לעשות את הדברים הללו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה היה עקב מעבר דירה

דנה
    04/08/2008

משך יומיים שלושה, ברור לי שזה לא מומלץ לכן ביומיום אני לא מתעסקת עם דברים כאלה כלל...... אני אנסה למקד את השאלה: האם ידוע על נזק שיכול להגרם מחשיפה קצרה לחומרים הללו? בנתיים הכאב ראש עבר כלא היה לכן אני רגועה ומחכה לשקיפות בקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני משערת

ורד לב
    05/08/2008

שנזק לא נוצר מחשיפה קצרת טווח לחומרים כאלה ואחרים.
    הגיוני יותר שחשיפה לאורך זמן עשוייה לעשות זאת, אם כבר.

נסי להפחית את רמת החרדה שלך, לעבוד עם נשימות והרפייה, לעסוק בפעילות גופנית מרגיעה.
    עוד יהיו כ"כ הרבה דברים שיגרמו לך לדאוג בגללם- במהלך ההריון, בלידה, אחרי הלידה, סביב גידול התינוק וכשיגדל...

יש לנו את הבחירה האם להכנע לדאגות ולחרדות ולאפשר להן להשפיע עלינו ביומיום שלנו, או לקחת את ההזדמנות הזו למקום של למידה, העצמה והתפתחות וללמוד עוד על עצמנו, על המנגנונים שלנו, על מה שמפעיל אותנו במיידי ולבחור באמת האם אנחנו רוצים להיות מופעלים, או להיות המפעילים.

אלה נקודות חשובות למחשבה והתבוננות שמצבך כרגע מזמן לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו