מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון בלידהמלנכולית24/06/2007
אני פוחדת להיות דיכאון בהריון ושלא אוכל לקחת תרופות (יש לי עבר עם תרופות כאלה) ובינתיים אני לא יודעת אם אכנס להריון או לא מרוב שזה מפחיד אותי. יש תרופות טבעיות לדיכאון שאפשר לקחת בזמן הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחד מדכאון
ורד לב25/06/2007מלנכולית שלום,
אני מבינה שלאור ההסטוריה שלך לצד הרצון להכנס להריון עולים בך פחדים וחששות מהתהליך ומהשינויים הרגשיים, הרומונליים וכו' שעשויים להתרחש.
ממה שאת כותבת, בעבר, הצלחת לאזן את מצבך בסיוע של תרופות.
הייתי ממליצה לך לעבור תהליך בדמיון מודרך ו NLP לליווי תהליך הכניסה להריון ואף במהלך ההריון, הכנה ללידה ואחרי הלידה. מעין תהליך מתמשך שיילווה אותך דרך כל השינויים הללו.
באזור מגוריי עובדת מטפלת בשיטות אלה שהיא גם מדריכה להכנה ללידה ודולה. שמה חגית ספנסר ותוכלי למצוא את האתר שלה "בית אלה" ברשת.
אני משוכנעת שיש נשות מקצוע נוספות העובדות בתחום ההריון והלידה.
חשוב שלא תהיי לבד בתהליך ושתהיה איתך אשת מקצוע מנוסה ותומכת. מגיע לך! וזה יאפשר לך לקבל את הבטחון לו את זקוקה כ"כ.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרחי באך תומכים מצויין
אנאמה מילר26/06/2007כנוגדי דיכאון והם לגמרי בטוחים ואף מומלצים בתקופה ההיריון. הייתי ממליצה לך לפנות למטפל באך טוב באזור מגורייך שילווה אותך גם כעת בדרך להיכנס להיריון וגם בתקופת ההיריון ולקראת הלידה. יש צורך להתאים תמצית אישית לך ולעמוד בקשר רציף על מנת לערוך בה שינויים מפעם לפעם.
גם הומיאופטיה קלאסית יכולה לעזור בדרך דומה. לפנות למטפל טוב שילווה אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
נוגה סיני26/06/2007שלום לך. לי יש דעה מעט שונה ואולי פחות קשורה לרוח הפורום. אינני יודעת כי לא פירטת כמה זמן נעזרת בתרופות או מתי היה גל הדיכאון האחרון. גם לא כתבת אם את נעזרת בטיפול רגשי קבוע על ידי רופא מתחום בריאות הנפש. כיוון שטופלת על פי דברייך בעבר בתרופות נוגדות דיכאון. אני חושבת שכדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר שרשם לך אותן בזמנו או עם בעל מקצוע אחר מתחום הפסיכיאטריה כדי להבין טוב יותר מה הדרך הנכונה לנהוג לקראת ההריון. צריך מישהו שמכיר את גלי הדיכאון שלך בעבר, חומרתם, טיבם, הרקע להם. הנחיצות והמינון של הטיפול התרופתי. לטעמי כל טיפול אלטרנטיבי במקרה הזה צריך להיות תחת שיתוף פעולה מלא של הרופא המטפל שמכיר את הנטייה של דיכאון של לאחר לידה אצל אנשים הנוטים לדיכאון. אני חושבת שמימד הפחד יקטן כשהאופצייה התרופתית תהייה בהירה לך. מה ואם בכלל אפשר לקחת בזמן הריון כרובד הגנה נוסף עבורך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)