פטריה על הלשון בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה על הלשון בהריון
    מוטרדת
    15/08/2008

אני בהריון שבוע 13+ ויש לי פטריה על הלשון ,הלשון לבנה ובחלקה הפנימי הקרוב ללוע יש נקודות אדומות. רופא עור נתן לי ניסטטין +דקטרין. אני מטפלת בתרופה כבר שבוע ימים ושום דבר לא עוזר. תחושה לא נעימה בפה,ודי מגעיל. מה ניתן לעשות למי לפנות???? האם יש רופא שמומחה "לחיסול "פטריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה על הלשון בהריון

הוספת תגובה

• כדאי לברר איזו פטרייה זו

ורד לב
    17/08/2008

סיכוי טוב שמדובר בקנדידה ואז ממליצה בחום על פתרון רב מערכתי, הכולל שינוי תזונה ובעיקר הורדת סוכרים, שמרים ומעובדים מהתפריט.
    במקביל אפשר לקחת כל מיני תוספים לעזרה.
    האם את סובלת/ סבלת מפטריות וגינליות?
    האם את לקוחת/ לקחת בשנים האחרונות אנטיביוטיקה או תרופות כלשהן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לשון לבנה -הריון

מוטרדת
    30/08/2008

שלום ורד תודה על תשובתך לפני ההריון עברתי עקירה ואת הפה שטפתי עם תמיסת מי פה שהכילה אנטיביוטיקה. (מפה הבעיה בדיעבד )-: ) התחלתי לפני שבוע דיאטה המומלצת למי שיש קנדידה . ללא סוכר ,ללא חלב ומוצריו רק יוגורט ביו..לחם ללא שמרים וכ"ו אני לוקחת ביוטק של פמינה . הפסקתי עם הניסטטין. יש לציין אני לוקחת גם אינטרפרון במהלך ההריון עקב קרישיות יתר.(מע החיסונית שלי "פגיעה" כתוצאה מהתרופה) ההרגשה יותר טובה ,פחות ליחה ופחות הרגשה של "שטיח"על הלשון אבל עדיין הבעיה קיימת ולא נעלמה... האם שינוי תזונה ללא התרופות הקונבנציונליות יכול למגר את הקנדידה? עדיין מוטרדת)-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקנדידה אין ממש פתרון קונבנציונלי

ורד לב
    31/08/2008

זה לעולם יהיה על פני השטח.
    אולי תקבלי משהו מקומי שיעלים את זה למראית עין, ועם זאת זה יישאר ויתפרץ ברגע הבא.
    כפי שראית הניסטטין לא ממש עזר...

דיאטה כזו, כפי שציינת, עשויה בהחלט לעזור. זה יכול לקחת קצת זמן.

יש תוסף צמחי שאפשר לקחת כדי לזרז את ההחלמה, לא יודעת מספיק לגבי בטיחותו בהריון, אפשר לברר עם היבואנית שלו שהיא נטורופתית בעצמה.
    זה נקרא "קולורקס" ומייבאה את זה יפה שמעוני. עירכי חיפוש ותמצאי אותה ברשת.

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו