מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה על הלשון בהריוןמוטרדת15/08/2008
אני בהריון שבוע 13+ ויש לי פטריה על הלשון ,הלשון לבנה ובחלקה הפנימי הקרוב ללוע יש נקודות אדומות. רופא עור נתן לי ניסטטין +דקטרין. אני מטפלת בתרופה כבר שבוע ימים ושום דבר לא עוזר. תחושה לא נעימה בפה,ודי מגעיל. מה ניתן לעשות למי לפנות???? האם יש רופא שמומחה "לחיסול "פטריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לברר איזו פטרייה זו
ורד לב17/08/2008סיכוי טוב שמדובר בקנדידה ואז ממליצה בחום על פתרון רב מערכתי, הכולל שינוי תזונה ובעיקר הורדת סוכרים, שמרים ומעובדים מהתפריט.
במקביל אפשר לקחת כל מיני תוספים לעזרה.
האם את סובלת/ סבלת מפטריות וגינליות?
האם את לקוחת/ לקחת בשנים האחרונות אנטיביוטיקה או תרופות כלשהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לשון לבנה -הריון
מוטרדת30/08/2008שלום ורד תודה על תשובתך לפני ההריון עברתי עקירה ואת הפה שטפתי עם תמיסת מי פה שהכילה אנטיביוטיקה. (מפה הבעיה בדיעבד )-: ) התחלתי לפני שבוע דיאטה המומלצת למי שיש קנדידה . ללא סוכר ,ללא חלב ומוצריו רק יוגורט ביו..לחם ללא שמרים וכ"ו אני לוקחת ביוטק של פמינה . הפסקתי עם הניסטטין. יש לציין אני לוקחת גם אינטרפרון במהלך ההריון עקב קרישיות יתר.(מע החיסונית שלי "פגיעה" כתוצאה מהתרופה) ההרגשה יותר טובה ,פחות ליחה ופחות הרגשה של "שטיח"על הלשון אבל עדיין הבעיה קיימת ולא נעלמה... האם שינוי תזונה ללא התרופות הקונבנציונליות יכול למגר את הקנדידה? עדיין מוטרדת)-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקנדידה אין ממש פתרון קונבנציונלי
ורד לב31/08/2008זה לעולם יהיה על פני השטח.
אולי תקבלי משהו מקומי שיעלים את זה למראית עין, ועם זאת זה יישאר ויתפרץ ברגע הבא.
כפי שראית הניסטטין לא ממש עזר...
דיאטה כזו, כפי שציינת, עשויה בהחלט לעזור. זה יכול לקחת קצת זמן.
יש תוסף צמחי שאפשר לקחת כדי לזרז את ההחלמה, לא יודעת מספיק לגבי בטיחותו בהריון, אפשר לברר עם היבואנית שלו שהיא נטורופתית בעצמה.
זה נקרא "קולורקס" ומייבאה את זה יפה שמעוני. עירכי חיפוש ותמצאי אותה ברשת.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)