מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זו בעיה הורמונלית?אילנית .ח.19/08/2008
לורד שלום לפני כחצי שנה התחילה אצלי פריחה בגוף בעקבות הריון שעליו נקלעתי הפריחה גירדה בהתחלה באיבר המין אחר כך במפסעות ולאט לאט התפשטה לכיוון הבטן והגפיים (בידיוק אותה פריחה שכתבת במאמר על שינוי הורמונלי בהריון. את ההריון הפסקתי בשבוע 11 ושמתי טבעת מירנה אבל הגירוד המשיך לתקוף אותי והתפשט לאזור בית השחי הישבן והגב אחרי זריקת סטרואידים הגירוד חלף ונשארו לי כתמים חומים אפורים. גם היום אני מגלה שכל הזמן על כל נימי הדם מופעים לי הפצעים הקטנים הללו רציתי לשאול עם יש קשר לשינוי הורמונלי בגופי (שבהתחלה זה היה ההריון ואחריו המשיכה טבעת המירנה המפרישים לי לדם הורמון לא תקין . האם אני יוציא את הטבעת הכל יחלוף לי או שבכלל הבעיה לא נובעת מזה כי הרופאים לא בידיוק יודעים א הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות
ורד לב19/08/2008שההריון הפעיל איזה טריגר הורמונלי ששינה לך דברים ברמה הפיזית בגוף.
ממליצה על אבחון מקיף, אם זה באירידיולוגיה (בקשתית העין), ברפואה סינית או בהומיאופטיה.
אלה כיוונים שיכולים לעזור ולהקל עלייך.
כמו כן, משערת שיכולות להיות תשובות מתחום צמחי המרפא והשמנים האתריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שכדאי
אנאמה מילר20/08/2008באמת , כפי שוורד אמרה לפנות לייעוץ מקצועי רחב הכולל תזונה, צמחים, ושינוי אורחות חיים.
אני אישית לא מאמינה במריחה חיצונית של חומרים על מנת לדכא את הפריחה. אם הגירוד בלתי נסבל ואין ברירה, אז אפשר לנסות לעבור לדברים טבעיים יותר, אך החשוב יותר הוא לדאוג לפנים הגוף וכמובן לאיזון ההורמונאלי.
חשוב להיות מטופלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)