מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בנרתיקלונה27/02/2007
שלום לכן....
לפני כמה זמן התחילה לי דלקת בנרתיק....אני בדרך כלל לוקחת אגיסטן בטבליות ותכננתי להתחיל לקחת מחר...והיום גיליתי שאני בהריון. האם יש תחליף לאגיסטן שיכול לטפל בבעיה?
אני מפחדת לקחת אותו עכשיו, כי יש בו אנטיביוטיקה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לונה.
אנאמה מילר28/02/2007יש בהחלט תחליפים אך אצטרך עוד פרטים על מנת לדייק בדרך הטיפול.
באיזה שלב בהיריון את?
האם זוהי בעיה שחוזרת אצלך? האם זוהי דלקת או פטריה?
דבר ראשון חשוב שכדאי לעשות ובטח ורד תחזק את ידי בנושא זה לבלוע כמוסות של פרוביוטיקה. אסידופילוס וחבריו. ניתן לקנות בכל סופר פארם ובית טבע. 2 כמוסות ליום או 1 של jaro dophilus.
אפשר גם לפתוח כמוסה שכזו לתוך יוגורט ולמרוח. מקל על הגירוד.
ישנם שמנים אתריים שמותרים לשלבים מסוימים בהיריון משולבים במים ארומטיים (או בחומץ הדרים מהול) איתם ניתן לעשות שטיפות וזה מאוד מאוד יעיל!!
אני מניחה שאת סובלת מאוד מהמצב - אז אשמח אם תחזרי מהר עם יותר פרטים על מנת ואוכל להפנות אותך במהירות לטיפול שיקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
לונה28/02/2007זו פטרייה בנרתיק...ואני רק שלשום גיליתי שאני בהריון. אני קבעתי תור אצל הרופא לבוע הבא, אבל נראה לי שאני בשבוע ה-5 או 6. לצערי אני סובלת מזה מדי פעם...אני אף פעם לא יודעת מה גורם לזה. אני מקפידה מאוד על הגיינה, מתקלחת פעמיים ביום ומשתמשת בתחתונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז יש כבר כמה דברים ראשונים שכדאי
אנאמה מילר28/02/2007לאמץ.
להקפיד פחות על הגיינה.!! כן, כן מה שאת שומעת.!!
אם את רוחצת עם סבון בנרתיק (אפילו סבון שמוכרים שכאילו מתאים לנרתיק...) הפסיקי עכשיו ומייד!!!
לא לרחוץ את הואגינה והשפתיים והריריות באזור בשום סבון שהוא. רק רק במים!!
את האסידופילוס להתחיל לקחת מיידית. ויוגורט למיידי להוריד את הגרד.
בשלב כה מוקדם וראשוני בהיריון הייתי ממליצה לא להתעסק עם שמנים אתריים. אבל בהחלט כדאי וניתן לעשות שטיפות עם מים ארומטיים שהם מים מיוחדים עם צמחי מרפא והם עושים עבודה נפלאה.
היכן את גרה? אפנה אותך למישהיא בגבעתיים לרכוש אותם. זה מתאים לך? זה קרוב? אם לא היא שולחת בדואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני אוסיף קצת מידע על קנדידה
ורד לב03/03/2007כי זו בד"כ הפטרייה הוגינלית ובד"כ מדטבר במשהו סיסטמטישכפי שכבר תארת את סובלת ממנו לעתים.
קנדידה היא פטריית שמר הנמצאת בגופנו באופן רגיל, אבל במצבים מסויימים היא מתגברת ומשתלטת על מערכות בגוף, כמו: נטילת אנטיביוטיקה, הורמונים, גלולות, אורח חיים לא נכון, ריבוי מתוקים, סטרס ועוד.
זו אחת המחלות היותר קשות של העידן שלנו ומצריכה טיפול מערכתי רציני יותר ע"מ לעקור אותה ממקומה.
הטיפול כולל 3 כיוונים עיקריים: תזונה נטולת מתוקים, שמרים, אלכוהול, פטריות, עובש, מזון מעובד (ובמקרים מיוחדים דברים נוספים).
פרוביוטיקה= אסידופילוס.
חומרים קוטלי קנדידה למיניהם ובגלל ההריון יש להתאים בקפידה.
זוהי תכנית טיפול לטווח ארוך המיועדת גם לשנות הרגלי חיים ולאזנם. ואגב, הריון זו הזדמנות מעולה לעשות כן.
אז אולי לא כך רצית להתחיל הריון, ראי זאת כהזדמנות לשפר דברים עבורך ועבור ילדייך!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)