מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סידן בהריוןחסוי01/09/2008
רציתי להתייעץ איתך בנושא השלמות סידן בהריון. אני לא חובבת מוצרי חלב. ממש מכריחה את עצמי לאכול כמעט כל בוקר יוגורט פרוביוטי, בגלל הסידן והחיידקים הטובים. הסידן שלי מגיע מפרנטאל (קצת), ירקות, חומוס/טחינה, גלידה פה ושם... לא אוכלת מומלצים כסרדינים או שקדים. ממש לא נראה לי שאני מגיעה לתצרוכת היומית של 1200מ"ג. חשבתי לקחת תוסף תזונה - יש עם זה איזושהי בעיה? יש מוצר שאת ממליצה במיוחד? TUMS זאת אופציה סבירה? המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותך לגמרי
ורד לב01/09/2008ואני ממש לא בעד מוצרי חלב.
אם הגוף שלך מאותת לך באופן טבעי להתרחק מזה, יש לזה סיבה...הרבה סיבות (עשי חיפוש על מוצרי חלב ברשת ותגיעי למידע מעניין ומפתיע שלא מצוי במקומות קונבנציונליים).
מקשרת לך מאמר שלי בנושא סידן
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5376
אישית, מרגישה שנכון יותר להגיע לכך דרך מקורות תזונתיים. זה נספג טוב יותר בגוף והגיוני יותר. תוספים הם בהחלט משהו שאנחנו לא צריכים להתבסס עליו.
אם כבר, הייתי הולכת על תוסף ממקור טבעי ולא סינטטי ובטח לא משהו שמיועד לצרבות וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)