סידן בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן בהריון
    חסוי
    01/09/2008

רציתי להתייעץ איתך בנושא השלמות סידן בהריון. אני לא חובבת מוצרי חלב. ממש מכריחה את עצמי לאכול כמעט כל בוקר יוגורט פרוביוטי, בגלל הסידן והחיידקים הטובים. הסידן שלי מגיע מפרנטאל (קצת), ירקות, חומוס/טחינה, גלידה פה ושם... לא אוכלת מומלצים כסרדינים או שקדים. ממש לא נראה לי שאני מגיעה לתצרוכת היומית של 1200מ"ג. חשבתי לקחת תוסף תזונה - יש עם זה איזושהי בעיה? יש מוצר שאת ממליצה במיוחד? TUMS זאת אופציה סבירה? המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידן בהריון

הוספת תגובה

• מבינה אותך לגמרי

ורד לב
    01/09/2008

ואני ממש לא בעד מוצרי חלב.
    אם הגוף שלך מאותת לך באופן טבעי להתרחק מזה, יש לזה סיבה...הרבה סיבות (עשי חיפוש על מוצרי חלב ברשת ותגיעי למידע מעניין ומפתיע שלא מצוי במקומות קונבנציונליים).

מקשרת לך מאמר שלי בנושא סידן
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5376

אישית, מרגישה שנכון יותר להגיע לכך דרך מקורות תזונתיים. זה נספג טוב יותר בגוף והגיוני יותר. תוספים הם בהחלט משהו שאנחנו לא צריכים להתבסס עליו.
    אם כבר, הייתי הולכת על תוסף ממקור טבעי ולא סינטטי ובטח לא משהו שמיועד לצרבות וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו