מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחני08/09/2008
שלום רב, אני מתאמנת במכון כושר, כאשר אני עושה הליכה על ההליכון או עולה על ה"קרוס טריינר" כף הרגל השמאלית שלי נרדמת. כאילו לא מגיע דם לאזור הזה. אני עושה חימום של 5-10 דק' וגם אחרי האירובי הזה אני עושה מתיחות. לפעמים כשאני בשיא של האירובי הכאב של הכף רגל מתחיל, וזה כואב עד מצב שאי אפשר להמשיך את האימון האירובי. לפעמים גם הכאב מגיע בתחילת האימון. הבעיה היא שהכאב בכף הרגל מתבצע גם כשאני הולכת כטיול רגלי (לא הליכה מהירה). אני נועלת נעלי "ניו באלאנס" כבר שנים כי הן הכי נוחות לי. אני לא הולכת בכלל עם עקבים. רק עם נעל שטוחה או נעלי ספורט. שאלתי היא: מה הסיבה לכך? ממה זה נובע ??? האם רפלקסולגיה או דיקור סיני יכולים לעזור ??? האם צריך מדרסים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף רגל נרדמת
מיכל שלזינגר08/09/2008שלום חני
יתכן כי קיימת בעייה עצבית שנובעת מעמוד שדרה.
נסי לפנות לאורתופד .
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בהחלט נשמע כמו משהו
ורד לב10/09/2008שאפשרי יהיה להעזר בו הן בשיאצו, הן בדיקור ואולי גם בכיוון כמו אוסטיאופתיה או קראניו סאקרל.
זה בהחלט שווה בדיקה.
בהריון, בגלל הלחץ של הבטן על מרכזי עצבים, יכולות להתעורר כל מיני בעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכף רגל נרדמת - דיקור ושיאצו
מיכל שלזינגר10/09/2008לאחר אבחנה של אורתופד
ניתן בהחלט להעזר בדיקור ושיאצו- מנסיוני אפשר בהחלט לסייע רבות .
בריאות שלמה.
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)