מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים קשיםאיריתוש15/09/2008
שלום לכולם מגרררדדדד לי !!! אני בשבוע 35+5 ופשוט כבר לא יכולה יותר. ניסיתי את כל השמנים למינהם וכלום לא עוזר. ניסיתי ללכת מספר פעמים לדיקור וממש אבל ממש אין שום שינוי. מצאו אצלי בעיית תיפקוד כבד קלה ואכן היום אני נוסעת לעשות בדיקה. האם יש למשהי הצעה מה לעשות?אני לא ישנה בלילות ומסתובבת כמו זומבי בכל היום (כמובן עם המשך התגרדות מסיבית...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים קשים בהריון
מיכל שלזינגר15/09/2008לא בטוח ששמנים זה הפתרון המתאים כרגע.
יתכן שאת סובלת מאורתיקריה. יתכן שנחשפת למשהו שאת רגישה אליו. חשוב לפנות לרופא עור ולקבל אבחנה מדוייקת.
לאורתיקריה יש טיפולים מצוייינים בהומוטוקסיקולוגיה , לעיתים אין ברירה וחייבים לטפל גם בזמן הריון.
דיקור יכול לסייע - אבל דיקור מאוד תכוף ולעיתים אפילו יומיומי- או תלת שבועי.
אכן ברפואה סינית גירוד רציני קשור לסינדרום של "רוח בכבד" ויתכן שגם מבחינה מערבית תמצא הפרעה כבדית כלשהי.
אבל אני חוזרת ואומרת, בדקי האם זוהי אורתיקריה - אצל רופא עור.
לאחר אבחנה פני למטפל ברפואה סינית ו/או הומוטוקסיקולוג.
אבל שמנים עלולים כרגע לגרום לגרוי נוסף.
בריאות שלמה
המשך הריון בריא וקל
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בודקת גם
ורד לב15/09/2008כיוון של הומיאופטיה או כיוונים אנרגטיים יותר, כמו טתא הילינג וכו'.
אפשר לנסות גם אבחון ב IPEC
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)