מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב חזקיםתמר02/07/2007
שלום אני בשבוע 20 סובלת מזה שלושה שבועות מכאבי גב קשים גב תחתון וישבן וכאבי אגן עד כדי קושי לזוז וללכת. זהו הריוני הראשון והיקר מאד (אני בת 41) לא עשיתי פעילות גופנית לפני ההריון. האם ניתן להקל במשהו? הרופאים אומרים לי שאין מה לעשות, האם זה הגיוני שאהיה במצב זה חמישה חודשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיד יש מה לעשות
נוגה סיני02/07/2007היי תמר. התעמלות במחשבת הגוף עשויה לעזור לך. גם אם לא התעמלת לפני ההריון חשוב שתתעמלי במהלכן. מהי האבחנה הרפואית בקשר לכאבי הגב? מה מקורם? האם סבלת מכאבי גב לפני ההריון ואיך הם טופלו? באיזה איזור את גרה? אשמח להפנות אותך למורה או מטפל בשיטה. תנועה היא דרך להקל ולרפא את הגוף הדואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר,את לא לבד
עדי מנחמי02/07/2007במסגרת טיפוליי בנשים בהריון,זוהי בעצם התופעה השכיחה ביותר בה אני נתקל (בקרוב תתפרסם כתבה בנוגע לנושא).
הכאב נובע מלחץ בחוליות L4-L5 בגב התחתון עקב שינויים בעומס על הגב.
לשמחתי טפול שיאצו (מתיחות ולחיצות עדינות) מקל עד מעלים את התופעה אולם ככל שהבטן תגדל כך הבעיה עשויה לחזור ואת כנראה תזדקקי לשוב מדי פעם על הטיפול.
בברכה ולשרותך,עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובותיכם אני פשוט מאד
תמר02/07/2007מפחדת מכל התערבות שיכולה ח"ו לפגוע בהריון באיזה שהוא אופן ויחד עם זאת מאד סובלת.
נגה
האם ההתעמלות בשיטת מחשבת הגוף יכולה לעזור למרות שאני במצב שכמעט ולא יכולה לזוז? לא נראה לי שאני יכולה לעשות התעמלות.
בכל אופן אם את חושבת שכן אשמח לשמוע על מישהי מומלצת בחיפה.
עדי
ראיתי שאתה מטפל בת"א, מכיר מישהו/י מומלץ בחיפה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחיפה
עדי מנחמי05/07/2007מטפלת שיאצו-אוסנת 04-8722334
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תמר.
אנאמה מילר03/07/2007מזל טוב על ההיריון היקר. איזו התרגשות!! בהצלחה!! אני מבינה מאוד את הצורך להיות זהירה עם ההיריון. יחד עם זאת חשוב מאוד לטפל, כפי שאמרו חברי לפורום. אין שום סיבה שתסבלי 5 חודשים. תינוק בריא משמעו גם אמא בריאה. זה שיעור חשוב שכל אמא עוברת ולומדת על בשרה. את לא צריכה להרגיש ולהיות במקום של "להקריב" ו"לסבול כאב" כי בסופו של דבר זה גם עובר אליו בצורה עקיפה וגם התינוק לא רוצה את זה עבורך. אנשי מקצוע טובים המתמחים בטיפול בהיריון יכולים לעזור לך. אם זה שיאצו ותנועה ואם זה שיטות נוספות. אני רוצה להמליץ לך על דיקור. ישנם מדקרים מעולים המתמחים בהיריון ולידה. ודיקור יכול לעשות פלאים לכאבי שלד ושרירים.
אנסה לברר לך באזור חיפה מי מתמחה בדיקור היריון ואם תרצי תוכלי להיות איתי בקשר דרך המייל שלי: [email protected]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבת הגוף בחיפה- בהצלחה
נוגה סיני05/07/2007עדה- 04-8242752
דבןרה - 04-8388872* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)