כאבי גב חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב חזקים
    תמר
    02/07/2007

שלום אני בשבוע 20 סובלת מזה שלושה שבועות מכאבי גב קשים גב תחתון וישבן וכאבי אגן עד כדי קושי לזוז וללכת. זהו הריוני הראשון והיקר מאד (אני בת 41) לא עשיתי פעילות גופנית לפני ההריון. האם ניתן להקל במשהו? הרופאים אומרים לי שאין מה לעשות, האם זה הגיוני שאהיה במצב זה חמישה חודשים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב חזקים

הוספת תגובה

• תמיד יש מה לעשות

נוגה סיני
    02/07/2007

היי תמר. התעמלות במחשבת הגוף עשויה לעזור לך. גם אם לא התעמלת לפני ההריון חשוב שתתעמלי במהלכן. מהי האבחנה הרפואית בקשר לכאבי הגב? מה מקורם? האם סבלת מכאבי גב לפני ההריון ואיך הם טופלו? באיזה איזור את גרה? אשמח להפנות אותך למורה או מטפל בשיטה. תנועה היא דרך להקל ולרפא את הגוף הדואב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר,את לא לבד

עדי מנחמי
    02/07/2007

במסגרת טיפוליי בנשים בהריון,זוהי בעצם התופעה השכיחה ביותר בה אני נתקל (בקרוב תתפרסם כתבה בנוגע לנושא).
    הכאב נובע מלחץ בחוליות L4-L5 בגב התחתון עקב שינויים בעומס על הגב.
    לשמחתי טפול שיאצו (מתיחות ולחיצות עדינות) מקל עד מעלים את התופעה אולם ככל שהבטן תגדל כך הבעיה עשויה לחזור ואת כנראה תזדקקי לשוב מדי פעם על הטיפול.
    בברכה ולשרותך,עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובותיכם אני פשוט מאד

תמר
    02/07/2007

מפחדת מכל התערבות שיכולה ח"ו לפגוע בהריון באיזה שהוא אופן ויחד עם זאת מאד סובלת.

נגה
    האם ההתעמלות בשיטת מחשבת הגוף יכולה לעזור למרות שאני במצב שכמעט ולא יכולה לזוז? לא נראה לי שאני יכולה לעשות התעמלות.
    בכל אופן אם את חושבת שכן אשמח לשמוע על מישהי מומלצת בחיפה.

עדי
    ראיתי שאתה מטפל בת"א, מכיר מישהו/י מומלץ בחיפה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחיפה

עדי מנחמי
    05/07/2007

מטפלת שיאצו-אוסנת 04-8722334

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תמר.

אנאמה מילר
    03/07/2007

מזל טוב על ההיריון היקר. איזו התרגשות!! בהצלחה!! אני מבינה מאוד את הצורך להיות זהירה עם ההיריון. יחד עם זאת חשוב מאוד לטפל, כפי שאמרו חברי לפורום. אין שום סיבה שתסבלי 5 חודשים. תינוק בריא משמעו גם אמא בריאה. זה שיעור חשוב שכל אמא עוברת ולומדת על בשרה. את לא צריכה להרגיש ולהיות במקום של "להקריב" ו"לסבול כאב" כי בסופו של דבר זה גם עובר אליו בצורה עקיפה וגם התינוק לא רוצה את זה עבורך. אנשי מקצוע טובים המתמחים בטיפול בהיריון יכולים לעזור לך. אם זה שיאצו ותנועה ואם זה שיטות נוספות. אני רוצה להמליץ לך על דיקור. ישנם מדקרים מעולים המתמחים בהיריון ולידה. ודיקור יכול לעשות פלאים לכאבי שלד ושרירים.
    אנסה לברר לך באזור חיפה מי מתמחה בדיקור היריון ואם תרצי תוכלי להיות איתי בקשר דרך המייל שלי: [email protected]
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבת הגוף בחיפה- בהצלחה

נוגה סיני
    05/07/2007

עדה- 04-8242752

דבןרה - 04-8388872

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו