לידה בזמנה- האם אפשר לשאוף לכך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה בזמנה- האם אפשר לשאוף לכך?
    הדס
    28/02/2007

שלום וברכה!
    אני בהריון שלישי, שבוע 34.
    שני ילדי נולדו בסוף שבוע 42 להריון. הדבר הכניס אותי, בזמנו, למתח נורא, את הרופאים לדיונים אין סופיים על זירוזים (שהתנגדתי אליהם בכל תוקף) ולבדיקות יומיות מעצבנות. ואני לא מתייחסת לגודל התינוקים (ארבע מאתיים) שהקשה מאוד על הלידה.
    בסוף ההריון הקודם, בשבוע 41, הרופאים איימו בזרוז, והלכתי לרפלקסולוגיה, ובסוף גם הביאו לי משהו הומופאתי שמזרז ואחרי שבוע אכן ילדתי (האם הדברים קשורים? לאלוהים פתרונים).
    באותה תקופה נאמר לי שישנה דרך טבעית לטפל בלידות מאוחרות בתנאי שמתחילים לטפל כבר בתחילת תשיעי. אינני זוכרת אם דרך הטיפול נאמרה לי, רק את זאת שמאוד הצטערתי שלא ידעתי על כך לפני כן. למזלי, נזכרתי בדבר ממש בימים אלו.
    אני פונה אליכן, האם ידוע לכם על דרך טיפול כלשהי שיכולה לעזור לי ללדת בזמן?
    אשמח מאוד לקבל תשובה.
    רק טוב לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשאוף אפשר תמיד... מחשבה בוראת

אנאמה מילר
    01/03/2007

מציאות לא?
    אני לא יודעת בדיוק את דרך הטיפול שהומלצה לך - אך הומאופטיה יכולה בהחלט לעזור (אם מדייקים בתרופה) גם פרחי באך (איתם יותר קל לדייק בהתאמת התרופה אך זה לא תמיד עוזר בוודאות). דיקור יכול לעזור.
    והכי הכי - לדבר עם העובר ולבקש ממנו יפה להיוולד בזמן הנכון לך ולו ומותר גם לבקש להקל עלייך. לא תמיד הם מקשיבים אבל שווה לנסות...
    גם תמציות כגון: לואיזה, תה סרפד ותה פטל מומלצות באופן כללי להכנת הרחם לקראת הלידה.
    התעמלות תנועה והזרמת דם הרבה הליכה ברגל... אבל בהדרגה - אם את לא רגילה לפעילות גופנית.בטח ורד תוסיף עוד כמה דברים...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במתח כדאי לטפל

ורד לב
    03/03/2007

מאחר ואת יודעת מראש לאיזה מצב זה הביא אותך בפעם הקודמת, נראה לי שזה יכול להיות הפוקוס שלך. כי המתח רק יפגע בך בכל התהליך. שכן העובר יחליט מתי נכון לו להיוולד ולפי מה שאת מתארת יש אולי סיכוי שאת מאלה שיולדות מאוחר.
    אני חושבת שעוד לא מאוחר לתהליך של דמיון מודרך שיכול לעזור לך להבין מה קורה בפנים.

גם רפואה סינית וגם הומיאופטיה יכולות להציע זרוז ללידה, בשלב המתאים, כמו גם שיאצו ורפלקסולוגיה.

זה אולי הזמן לחפש מטפלת מתאימה.
    את מוזמנת לספר מה מתפתח.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו