מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן עץ התה נגד פטרייהאנה24/09/2008
יש לי פטרייה נרתיקית ואני בשבוע תשיעי להריון. הפטרייה היא כרונית וכל הזמן אני השתמשתי בנרות וגינליות. הבנתי שניתן במקום הנרות להשתמש בשמן עץ התה---השאלה היא האם זה מותר גם בזמן הריון? ואם כן איך בדיוק משתמשים בו? מטפטפים על טמפון? כמה טיפות?כמה פעמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה וגינלית בהריון
מיכל שלזינגר24/09/2008שלום לך אנה.
היות ואת נמצאת כרגע בהריון לא הייתי משתמשת בשמן עץ התה.
במקום , מומלץ להשתמש בתוסף פרוביוטי מחוזק - אותו נוטלים בבליעה.
במקביל רצוי שתפני למטפל שינחה אותך בתזונה נכונה , הפטריה מצביעה על מצב של לחות בגוף הנובעת מחולשת טחול. חשוב מאוד לשפר את תזונתך, הרגשתך הכללית גם היא תשתפר.
באופן כללי רצוי להמעיט כלל האפשר בפחמימות פשוטות, במוצרי חלב , ובמוצרים מטוגנים/ מוצרים המכילים שומן רב.
לגבי מוצרי חלב- ניתן לצרוך מוצרי חלב- אבל במידה מצומצמת ולהעדיף כאלו שעברו תסיסה- יוגורט ו/או קוטג' - אבל מעט.
כמו כן המנעי מתזונה קרה. השתדלי שכל הדברים שאת אוכלת יהיו מבושלים / או לפחות בחום החדר. הרבי בירקות כתומים - גזר, בטטה, דלעת והמעיטי בפירות (שהינם עתירי סוכר.)
יש מקום רב לתזונה בטיפול בפטריה.
אילולא היית בהריון היה מקום להמליץ גם על תוספים / צמחים - אבל זה לא הזמן.
מכיוון שהפטריה היא כרונית רצוי ביותר לפנות לטיפול שורש מקצועי לאחר הלידה.
המשך הריון קל
שנה נפלאה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)