מים מינרליים מוגזים בהכיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים מינרליים מוגזים בהכיון
    ויקי
    25/09/2008

שלום רב, אני בת 30, בשבוע 13 להריון ראשון תקין טפו טפו טפו, נקישה על עץ. אני מתגוררת בגרמניה עם בעלי, ומאז שנכנסתי להריון אני מקבלת בחילה (גם) ממים מינרליים רגילים. יש כאן מים מינרליים מוגזים (שתי רמות : מוגז בינוני ומוגז מאוד) ואני לאורך כל ההריון עד כה שותה את המים המינרליים המוגזים בינונית - מה שדווקא עוזר לי נגד בחילות. האם יש איזשהו חשש בריאותי מוחשי לעובר משתיית מים מינרליים ברמת מוגזות בינונית או שההמלצה לא לשתות מים מוגזים היא בעיקר מטעמי צרבת, גזים וגיהוקים אצל האם? מכל ניסיונותיי למצוא תשובה חד משמעית באינטרנט לשאלה "מדוע לא מים מוגזים בהריון?" רק מצאתי את ה"אסור" ללא הסבר מדעי מדוע. אשמח לתשובה. בתודה, ויקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מים מינרלים מוגזים בהריון

מיכל שלזינגר
    26/09/2008

שלום ויקי

הכוונה היא לא לשתות בהריון (ובכלל...) משקאות מוגזים עתירי סוכר, צבעי מאכל , חומרים משמרים וכו'.
    נמנעים משתית מים מוגזים רק במקרה שהם גורמים לתחושת נפיחות וגזים. אם אין לך בעיות כאלו את יכולה להמשיך ולשתות להנאתך.

המשך הריון קל
    שנה נהדרת

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

ויקי
    26/09/2008

אני כל כך שמחה שאת כותבת זאת היות והיום ניסיתי כל היום לשתות מים מינרליים "שטוחים" ואני כבר כמהה למוגזים. איני שותה את המוגזים הממותקןם, אם כבר בא לי משהו מתוק אני לוקחת מיץ תפוזים טבעי ומדללת אותו קצת במים מינרליים מוגזים. בתודה ושנה טובה! ויקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים מינרלים מוגזים בהריון

מיכל שלזינגר
    27/09/2008

שלום לך ויקי
    שמחה שסייעתי לך.

המשך הריון קל

לידה קלה בהמשך

מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו