מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אגיסטן בהריוןמיכל04/07/2007
אני בשבוע 6 +4 ומזה יומיים אני חשה גירוד ואי נוחות בוגינה, סימפטום די מוכר של פטריה (נתקלתי מס' רב של פעמים בפטריות וגינליות בעבר, אבל זאת רק תחושה) , התקשרתי לרופא ומסרו לי (לא ניתן לדבר איתו אישית) שיש לקחת נרות אגיסטן.
הרוקח ממנו קניתי את הנרות מסר שיש להיבדק לפני שלוקחים...
הרופא לא יוכל לקבל אותי בימים הקרובים, מה כדאי יהיה לעשות? האם להשתמש באגיסטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי מחכה לאבחנה ברורה
ורד לב05/07/2007כלומר ממש להפגש עם הרופא, שייקח משטח ויתן לבדיקה והכל.
בהריון זה מאד נפוץ שמשתנה הסביבה בנרתיק. לא תמיד זו פטריה.
בכל אופן יש כל מיני פתרונות טבעיים שאינם תרופתיים (חומרים כימיים מיותרים בעיניי).
אפשר להעזר ביוגורט ואסידופילוס במריחה פנימית.
יש שמנים אתריים ומים ארומתרפיים שאנאמה בטח תוכל להסביר לך עליהם.
בכל מקרה הייתי ממליצה גם על תמיכה תזונתית מתאימה, אם את מעידה על עצמך שאת נוטה לסבול מפטריות שכאלה. כדי למנוע מצב שהנטייה תעבור לתינוקך (ואני רואה זאת הרבה על תינוקות ואמהות, לצערי).
את יכולה לקחת אסידופילוס בלקיחה פנימית ולהוריד סוכרים ושמרים באופן כללי.
אם את מעוניינת במשהו ספציפי יותר, את מוזמנת ליצור קשר במייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, גם אני לא אוהבת את הרעיון
אנאמה מילר05/07/2007להשתמש באגיסטן ללא אבחנה בייחוד בשלב כה מוקדם בהיריון.
שוב, בגלל השלב מבחינת שמנים אתריים אנו מוגבלים - אך עבודה עם מים ארומטיים בשטיפות יכולה מאוד לעזור. אלו מים שנשארים אחרי הזיקוק של שמנים אתריים. נשארים בהם החומרים המסיסים במים מהצמחים. הם מאוד עדינים ומתאימים לנשים בהיריון ואף לתינוקות. חלקם מאוד אנטי פטרייתיים ומומלצים לנושא.
אם תרצי עוד פרטים צרי איתי קשר במייל שלי [email protected]
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)