אגיסטן בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגיסטן בהריון
    מיכל
    04/07/2007

אני בשבוע 6 +4 ומזה יומיים אני חשה גירוד ואי נוחות בוגינה, סימפטום די מוכר של פטריה (נתקלתי מס' רב של פעמים בפטריות וגינליות בעבר, אבל זאת רק תחושה) , התקשרתי לרופא ומסרו לי (לא ניתן לדבר איתו אישית) שיש לקחת נרות אגיסטן.
    הרוקח ממנו קניתי את הנרות מסר שיש להיבדק לפני שלוקחים...
    הרופא לא יוכל לקבל אותי בימים הקרובים, מה כדאי יהיה לעשות? האם להשתמש באגיסטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגיסטן בהריון

הוספת תגובה

• הייתי מחכה לאבחנה ברורה

ורד לב
    05/07/2007

כלומר ממש להפגש עם הרופא, שייקח משטח ויתן לבדיקה והכל.
    בהריון זה מאד נפוץ שמשתנה הסביבה בנרתיק. לא תמיד זו פטריה.
    בכל אופן יש כל מיני פתרונות טבעיים שאינם תרופתיים (חומרים כימיים מיותרים בעיניי).
    אפשר להעזר ביוגורט ואסידופילוס במריחה פנימית.
    יש שמנים אתריים ומים ארומתרפיים שאנאמה בטח תוכל להסביר לך עליהם.
    בכל מקרה הייתי ממליצה גם על תמיכה תזונתית מתאימה, אם את מעידה על עצמך שאת נוטה לסבול מפטריות שכאלה. כדי למנוע מצב שהנטייה תעבור לתינוקך (ואני רואה זאת הרבה על תינוקות ואמהות, לצערי).
    את יכולה לקחת אסידופילוס בלקיחה פנימית ולהוריד סוכרים ושמרים באופן כללי.
    אם את מעוניינת במשהו ספציפי יותר, את מוזמנת ליצור קשר במייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, גם אני לא אוהבת את הרעיון

אנאמה מילר
    05/07/2007

להשתמש באגיסטן ללא אבחנה בייחוד בשלב כה מוקדם בהיריון.
    שוב, בגלל השלב מבחינת שמנים אתריים אנו מוגבלים - אך עבודה עם מים ארומטיים בשטיפות יכולה מאוד לעזור. אלו מים שנשארים אחרי הזיקוק של שמנים אתריים. נשארים בהם החומרים המסיסים במים מהצמחים. הם מאוד עדינים ומתאימים לנשים בהיריון ואף לתינוקות. חלקם מאוד אנטי פטרייתיים ומומלצים לנושא.
    אם תרצי עוד פרטים צרי איתי קשר במייל שלי [email protected]
    ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו