שימוש בשמנים בהנקה לטיפול בפטרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בשמנים בהנקה לטיפול בפטרת
    כרמית
    11/10/2008

שלום ותודה מראש. ילדתי לפני שלושה שבועות. במהלך ההריון היתה לי סכרת הריון וטופלתי בדיאטה חריפה ובמעט אינסולין לשעות הלילה. במחצית השניה של ההריון התחילה פטריה באחת מציפורני הרגליים שגדלה בקצב מטורף ושכרגע מכסה כמעט את כל הציפורן ומציקה לי מאוד. מצבה של הפטריה החמיר אחרי הלידה ובעקבות זאת חזרתי לדיאטה מעוטת הפחמימות והסוכרים. אני רוצה: א. לטפל בציפורן הנגועה ב.למנוע הדבקה של שאר הציפורניים ג. למנוע הדבקה של בני המשפחה. הבעיה - אני מניקה ובכוונתי להמשיך ולעשות זאת זמן רב. שאלתי במרכז לייעוץ להנקה בבילינסון על השפעות צמחי מרפא על ההנקה ולא ידעו לייעץ לי. רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בשמן עץ התה לטיפול ולמניעה או בתכשיר אחר, דוגמת ציפורי של עשבי מרפא (המכיל קורנית, אזובית, קינמון, צטרה, ניצני ציפורן, ניאולי, ילנג ילנג ורוזמרין). אם לא ניתן להשתמש באלו - מה הפתרון? לכל הפחות - כיצד למנוע הדבקה של שאר הציפורניים ושל הילדים (בני 4 ו-6). תודה מראש, שנה טובה וחתימה טובה כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדבקה בפטריה

ורד לב
    12/10/2008

קשה לי הלאמין שהפטריה תעבור הלאה. זה נשמע לי משהו שקשור למצב ה"סוכרי" של גופך. אולי אפילו קנדידה.
    אנשים סוחבים איתם פטריות שכאלה לאורך שנים והן לא עוברות אפילו אצלם בין הציפורניים.

שמנים זה פתרון חיצוני ולא תמיד מספק.

יש צורך לתמוך גם בדיאטה מתאימה- נטולת סוכרים, שמרים וכו'. דיאטה המתאימה לסובלים מקנדידה.
    מאחר ואת לאחר לידה, ואני יכולה לשער שאולי מניקה, כדאי לקבל יעוץ ספציפי, כדי לוודא שאת מקבלת מספיק קלוריות מזינות.

אפשר לשלוח בדיקת צואה למעבדת הקנדידה בחיפה,
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

כרמית
    12/10/2008

תודה רבה על ההתייחסות המהירה והעניינית אני אכן מניקה ומנסיון העבר אני מניקה לפחות שנה וחצי לכן גם הטיפול חשוב לי ולא רק המנעות ההדבקה כי הציפורן מאוד מציקה לי. בכל מקרה חזרתי להקפיד על דיאטת ההריון. כמוהן אתייעץ עם תונאית. הואיל ואני מאוד רוצה לטפל - שאלתי היא האם השמנים שפרטתי מסוכנים לעובר ו/או יכולים לעבור דרך החלב? השאלה היא לגבי: 1. שמן עץ התה 2. מיצוי עלי קורנית. 3. מיצוי עלי אזובית. 4. מיצוי קליפת קינמון. 5. שמן ציטרה. 6. שמן ניצני ציפורן. 7. שמן ניאולי. 8. שמן ילנג ילנג. 9. שמן רוזמרין. שוב תודה. כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאחר והארומתקפיסטית שלנו

ורד לב
    15/10/2008

כבר לא מנהלת את הפורום, תוכלי לפנות אליה באופן אישי.
    חפשי את האתר של אנאמה מילר ותוכלי לשלוח לה מייל.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו