שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אבי
    15/10/2008

אני הרבה פעמים מרגישה סטרס בגוף מין לחצים בכל הגוף במיוחד כשאני באי וודאות לגבי דברים מסויימים. ידוע לי על תרופות כגון רגיעון ופרחי באך אך האם יש תרופה יותר יעילה ולא על בסיס יומי אלה רק שאני בלחץ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יש לא מעט דברים שאפשר לנסות

ורד לב
    15/10/2008

הפחתת מתחים זה משהו שכדאי להכניס לרוטינה היומיומית.
    אפשר להעזר בטכניקות מעולם המדיטציה, הרפיה, דמיון מודרך יכול לסייע רבות, כמו גם טכניקת NLP.
    אין ספק שעבודה עם הגוף טובה גם היא לשחרור מתחים, גם אם מדובר בפעילות גופנית קבועה.
    טיפולים אישיי כמו טתא הילינג וכד' עשויים לעזור גם הם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגעת סטרס

מיכל שלזינגר
    15/10/2008

שלום לך אבי
    ניתן ללמוד שיטה טובה לניהול לחצים כמו ביופידבק. כפי שורד ציינה אפילו פעילות גופנית על בסיס קבוע מאוד מרגיעה את הגוף. כמובן שקיימות שיטות נפלאות: מדיטציה, יוגה , טאי צ'י וכו'.
    בהומוטוקסיקולוגיה יש חומרים שנית לקחת על בסיס תכוף יותר בתקופות לחץ, גם ברפואה הסינית יש טיפולים בצמחים + שילוב של דיקור שניתן להשתמש בהם בתקופות לחוצות.
    אבל כפי שציינתי בהתחלה רצוי מאוד ללמוד שיטה טובה להרגעה.
    ניתן גם לפנות לתחום הפסיכולוגיה - לטיפול קוגנטיבי שנחשב לטיפול קצר יחסית והתוצאות יכולות להיות משביעות רצון.
    שילוב שיטות תמיד מניב תוצאות מצוינות.

בריאות שלמה
    שנה רגועה ונינוחה

מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו