שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנית
    22/10/2008

שלום רב, אני בהריון שני שבוע 7 וסובלת מבחילות במשך כל היום (ללא הקאות) נפיחות מתמדת בבטן העליונה שגורמת לי לכאב, כמעט ללא הוצאת הגזים. בהריון הראשון תופעת הנפיחות היתה גם כן אך ללא הבחילות ולכן היה לי קל להתמודד איתה, התופעה גברה בהריון זה. אני משתדלת לאכול אוכל פשוט, אורז, ירקות, פסטה, אבוקדו, לחם, (לא מסוגלת לאכול עוף או בשר) שותה תה עם ג'ינג'ר נענע לימון ודבש ואוכלת כ-4 לימונים ביום- מה שקצת עוזר לי לבחילה! קראתי שרימון ושום יכולים לעזור לנפיחות. האם יש עוד דבר היכול להקל עלי? או שאני עושה איזשהיא טעות במה שאני אוכלת? כל הצעה תבורך. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בחילות הריון

מיכל שלזינגר
    22/10/2008

שלום דנית
    קודם כל לשמחתך מרבית אצל מרבית הנשים לאחר שבוע 12-13 חולפות הבחילות.

כפי שורד ציינה דיקור יכול לסייע רבות לטיפול בבחילות.
    גם בהומאופתיה /הומוטוקסיקולוגיה יש פתרונות טובים. דווקא ג'ינג'ר אינו מתאים לכולן- כי הוא מחמם ונשים שמראש סובלות מחום פנימי, הוא אינו מתאים להן ואף מזיק.
    את צודקת בכך שאת אוכלת אוכל פשוט. דווקא אבוקדו יכול להגביר בחילה - כי הוא שומני וכבד יחסית.

לגבי שום:
    מבחינה סינית:
    נחשב למחמם טחול וקיבה ומשפר עיכול. אבל ,לא נראה לי שהוא יכול להוות את טיפול הבחירה עבור בחילות - כמו הגינג'ר גם הוא בעל אנרגיה חמימה וחריפה - אינו מתאים לכולן וגם אם את סובלת ממצב של קור - יש לצרוך אותו במידה.
    כמובן שבשלב בהריון שבו יש יותר נטיה לצרבת ( אם יש לך נטיה כזו ) אז בוודאי שרצוי להמנע ממנו.

לגבי רימון:
    בחילות והקאות: לאכול פרי בשל או לשתות מיץ רימונים עם נענע.

מאחלת לך המשך הריון קל ובריא

מיכל שלזינגר

מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו